Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super velsmagende og alternativt smørrebrød serveret med god service”
Anmeldelse af Restaurant HOS

Restaurant HOS
nr. 8 af 324 Restauranter i Odense
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Vi var to par til frokost og fik smagt et pænt udvalg af smørrebrød på menu kortet. Alt var særdeles velsmagende, hjemmelavet og med et spændende tvist. Servicen var i top og meget imødekommende. Kan varmt anbefales

Dato for besøg: august 2021
Tak, gastrosteen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 70 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 fra mobile enheder

Restaurant HOS er et bekendtskab værd. Her får du en fantastisk smagsoplevelse og maden er smukt anrettet. og stimulerer alle sanser. Selve restauranten er indrettet meget stilfuld med mange fine detaljer. Her er god stemning og frem for alt utrolig søde og kompetente personaler. Vinen var udsøgt og vi oplevede en flot præsentation af både mad og vin. Vi kommer bestem tilbage en anden gang.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 497gryb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Vi har været her 6 gange. Både til frokost og til aften. De er er kendt for deres frokost, som er utrolig flot og virkelig velsmagende. Vi har også været der til aften og de er bare så dygtige, så velsmagende og som de unge ville sige meget insta værdigt.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 970majbritta
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Her er virkelig en restaurant hvor service er i højsæde og aldrig i mit liv har jeg før fået så lækker en hønsesalat. Restauranten har både udendørs- og indendørsservering og er top hyggelig. Når du nu er der, så smut også lige en tur ned på toilettet og bliv overrasket.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, melittaa2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 fra mobile enheder

Sublim kvalitet i samtlige anretninger, fantastisk personale, fremragende sortiment af drikkevarer. En æstetisk smuk og delikat oplevelse fra start til slut. Bedste frokost vi har fået i årevis. Særligt tak til Jeppe og Michelle for en verdensklasse-frokost i hyggelige omgivelser. Mvh fam. Bech

Dato for besøg: juli 2021
Tak, HoReCaReviews
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant HOS, kiggede også på

Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer
 
Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer
 

Har du været i Restaurant HOS? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering