Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
nielsmartin
Hillerød, Danmark

Rigtig dejligt cykelophold!

Anmeldelse af Frederik Vi's Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2024fra mobile enheder
Vi var to cykelvenner, der havde booket et cykelophold, hvor man til en speciel pris får to overnatninger samt to gange morgen- og aftensmad (2 retters menu). Dertil kommer aflåst cykelopbevaring.

Værelset var dejligt og forholdsvis nyrenoveret. Badeværelset var endnu ikke renoveret, men det fungerede fint alligevel. Værelserne på den modsatte side af gangen var ved at blive renoveret, Mem håndværkerne var hensynsfulde, så det generede ikke.

Personalet i receptionen er meget servicemindet, og gør alt for at man får et dejligt ophold.

Den to-retters aftenmenu var rigtig lækker begge aftener og gjorde os mætte på en god måde, uden at vi følte os tunge og oppustede bagefter. Dejligt. Gode vine til meget rimelige priser. Fin og afslappet betjening.

Morgenmaden var også fin - og der var et passende udvalg af alt incl. små stykker hjemmelavet fynsk brunsviger som afslutning. Som kaffe-elskere kunne vi godt have ønsket os en lidt bedre kaffe fra en “rigtig” espressomaskine, men det var ikke et stort problem. Et glas appleslin juice kunne også have været dejligt, men vi klarede os fint med økologisk æble og æble/rabarber. Eller manglede vi ikke noget!

Alle gæster kan tage gratis kaffe fra automaterne i receptionen under hele opholdet.

Hotellet ligger tæt på Odense.
Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 22. aug. 2024
Tusind tak for din positive anmeldelse af jeres ophold på Frederik VIs Hotel. Det glæder os meget at høre, at I nød jeres cykelophold og vores to-retters aftenmenu. 😊

Vi er glade for, at I fandt værelset dejligt og servicen god. Vi vil sørge for at dele jeres ros med vores personale i receptionen, som altid gør deres bedste for at sikre, at vores gæster har et behageligt ophold.

Det er også rart at høre, at I nød morgenmaden og den hjemmelavede fynske brunsviger. Vi tager jeres feedback om kaffen og juicen til efterretning - det er altid godt med input til, hvordan vi kan forbedre vores gæsters oplevelse.

Vi håber at se jer igen på Frederik VIs Hotel, hvis jeres cykelture igen fører jer tæt på Odense.

Med venlig hilsen Teamet på Frederik VIs Hotel 😊
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
  • ZenHotels.com
9.0 km fra Frederik Vi's Hotel
13.4 km fra Frederik Vi's Hotel
Gratis wi-fi
Hotelbygning, der rummer otte værelser med plads til 2-4 gæster pr. værelse.
  • ZenHotels.com
    521 kr.
10.4 km fra Frederik Vi's Hotel
Vis flere hoteller i Odense
Anmeldt d. 30. juli 2024 fra mobile enheder

Dejligt ophold på Fyn.

Vi havde booket deres junior suite, som var perfekt til os (2 voksne og vores datter).

Hotellet ligger dejligt fredfyldt, i kort afstand til Odense.

Værelset var stort, rent og pænt.

Til aften besøgte vi deres Restaurent, som heller ikke skuffede os - den pågældende dag havde de grillbuffet arrangement, som vi benyttede os af - hvilket var super specielt med en lille pige der gerne ville prøve lidt forskelligt mad.

Hotel og mad ville nok være 4/5, men vi blev mødt af et utroligt sødt personale - der også hurtigt fiksede en barneseng til os.

Så derfor får de lige den ekstra til 5/5 :)

Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, nicholaim2019
Frederik VI's Hotel, Gæsteservice/reception hos Frederik Vi's Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. oktober 2024

Kære Nicolai.

Tusinde mange tak for din anmeldelse og for de utrolige flotte ord :)
Vi er glade for at læse, at I havde en fantastisk oplevelse hos os.
Jeg sørger for at give rosen videre til hele huset.

Vi håber, at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag :)

Anmeldt d. 16. juli 2024

Dejligt hotel i rolige omgivelser.
Lækker aftensmad og med gode vine på kortet, ligeledes god morgenmad inden afrejse.
God betjening af personalet alle steder.
Der var igangværende renovering af værelser og dette foregik uden gene.
Desuden dejligt med flere lade standere til elbiler.

Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, René K

Tusinde mange tak for din anmeldelse og mange tak for de flotte ord :)
Vi er glade for at læse, at I havde en dejlig oplevelse hos os.
Vi håber, at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang.
Med ønske om en dejlig dag :)

Anmeldt d. 19. juni 2024

Venligt personale, lige fra modtagelsen i receptionen til tjenerne ved morgenbuffeten og i restauranten. Der i øvrigt serverede meget lækker middag. Værelset var fint rent.Gode parkeringsforhold lige udenfor. Et hotel man gerne vil besøge igen!

Værelsestip: Beliggenhed lidt udenfor Odense, hvor der er meget at opleve
Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, 824svendt
Frederik VI's Hotel, Gæsteservice/reception hos Frederik Vi's Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juli 2024

Tusinde mange de for den fine anmeldelse og rosende ord :)
Det sørger jeg for at give videre til mine kollegaer.
Vi håber, I snart kommer og besøger os igen.
Med ønske om en dejlig dag.

Anmeldt d. 12. juni 2024

Super fint hotel til prisen. Var på cykelweekend med 7 andre tøser, og det passede perfekt til os. Sengene kunne måske havde været lidt bredere, men mad og betjening i top. Har allerede anbefalet og booket det for en kollega.
Rimelig tæt på Odense. Alt helt okay

Værelsestip: Standardværelsets seng er kun 140 cm bred i et dobbeltværelse.
Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Jensen C

Tusinde mange tak for den flotte anmeldelse og rosende ord :)
Vi er rigtig glade for at I havde en dejlig oplevelse hos os.
Sengene arbejder vi på at få gjort lidt bredere ;)
Jeg håber, at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.
Med ønske om en god dag.

Anmeldt d. 2. juni 2024

Dejlig cykelophold. Selv cyklerne havde et godt aflåst værelse.
Skønt at sætte cyklen of det våde udstyr ind i et tørt rum efter en våd tur i de fynske alper i øsende regnvejr.
God mad, både morgen og aften. Venlig personale, god service.
Bente

Dato for ophold: maj 2024
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Bente K
Frederik VI's Hotel, Gæsteservice/reception hos Frederik Vi's Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juni 2024

Kære Bente.
Mange tak for din anmeldelse og flotte ord :)
Vi er glade for at I havde et godt ophold hos os, og at I nød det trods den regnskylle I fik de sidste kilometer på turen.
Vi håber, at I kunne have lyst til at besøge os en anden gang.