Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hvis man skal forsøge at skabe”

Marcantonio Trattoria Pizzeria
nr. 6 af 308 Restauranter i Odense
Udmærkelsescertifikatet
Beskrivelse: Konceptet bag et "Trattoria" er, at skabe autentisk, traditionel og rustik italiensk mad, hvor smagen og de nøje udvalgte råvarer er i højsædet krydret med en god og uformel stemning. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en bid af Italien.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Konceptet bag et "Trattoria" er, at skabe autentisk, traditionel og rustik italiensk mad, hvor smagen og de nøje udvalgte råvarer er i højsædet krydret med en god og uformel stemning. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en bid af Italien.
Anmeldt 22. august 2020 fra mobile enheder

Hvis man skal forsøge at skabe en “ægte” Italiensk trattoria stemning, bør man starte med at købe bedre råvarer . Parmesanen er den dårlige fra dåse, brødet er tørt, pastaen smager af pap. Så er betjeningen heller ikke fantastisk. Vi endte med at gå før desserten, da den ikke var værd at vente på

Dato for besøg: august 2020
Tak, ThereseHamilton
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (505)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

13-17 af 505 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 fra mobile enheder

Marcantonio severer superlækker mad, sødt personale, skøn stemning og god service! Dejlig oplevelse i Odense :)

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 712miam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 fra mobile enheder

Italiensk når det er bedst. Både pastaretter og pizzaer kan anbefales. Prøv deres kartoffelpizza og italiensk øl

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, kennethobeling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 fra mobile enheder

Blev budt velkommen af flink vært. Spurgte servetrice til råds, super service der også... Prikke over i'et, fantastisk mad, synes både unge og voksne...

Dato for besøg: august 2020
Tak, 63kimo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 fra mobile enheder

Vi fik en rigtig god og velsmagende pastaret. Stedet oser af god stemning og betjeningen er helt i top! Tak for mad.

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, The_Neergaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Marcantonio Trattoria Pizzeria, kiggede også på

 
Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer
 

Har du været i Marcantonio Trattoria Pizzeria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering