Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velsmagende mad i hyggelige omgivelser.”
Anmeldelse af Roeds Bistro

Roeds Bistro
nr. 2 af 42 Restauranter i Nyborg
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 5 uger siden

Vi spiste en ganske almindelig torsdag aften. Maden (rødtunge med tilbehør og creme brulee) var særdeles velsmagende og flot anrettet. Betjeningen var stille og rolig. Værten gik og hyggesnakkede med alle gæster samtidig med, at han serverede, hvilket gav en afslappet og god atmosfære. Restauranten er bestemt et besøg værd.

Dato for besøg: august 2021
    • Service
    • Mad
Tak, 562steent
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 198 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021

En perfekt oplevelse. Maden, omgivelserne og stemningen er helt i top. Jeg kan varmt anbefale Roeds Bistro.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 433ghitas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2021 fra mobile enheder

Virkelig lækker og velsmagende mad og en fremragende, venlig og personlig service.
Jeg kan varmt anbefale Roeds Brasserie.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, k_reo779
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2021

Den lækreste 3 retters. Nærværende og hyggelig betjening af Claus og Tina. Kender dem ikke men hurtigt overhørte vi deres navne fordi de er så hjertelige. Det lækreste mad. Og hyggelig gårdhave. Den bedste og lækreste oplevelse vi har haft længe. Kommer absolut igen her.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Krussedulle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. maj 2021 fra mobile enheder

Inden overnatning på Holckenhavn spiste vi en dejlig frokost her, og som altid superb betjening og mad. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: maj 2021
1  Tak, kla203
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Roeds Bistro, kiggede også på

 

Har du været i Roeds Bistro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering