Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig terrasse, dejlig atmosfære og udsigt!”
Anmeldelse af Cafe Clarks

Cafe Clarks
nr. 13 af 43 Restauranter i Nyborg
Køkkener: Grillmad
Restaurantoplysninger
Anmeldt 23. september 2020 fra mobile enheder

Fik to Clarks’ burgere, altså husets burgere. Bollen var ok, kødet kedeligt, pommes fritterne næsten uspiselige, efter vores smag. Agurkerne helt fine.

Dato for besøg: september 2020
Tak, dorthean2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 56 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 fra mobile enheder

Man må beundre den enlige pige der skulle holde alle gæster med mad
Maden..2 burger var spiselige
Dog virkede kødet forberedt og lidt kogt
Kartofler var ok
Bolle også fin frisk

Dato for besøg: juli 2020
Tak, M9523NYjimmym
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 fra mobile enheder

Rigtig god mad - og i rigelige mængder!
Vi var et selskab på 5 der spiste aftensmad der en søndag aften, personalet havde travlt idet restauranten var godt besøgt.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, TCGreiner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 fra mobile enheder

God og venlig betjening.
Jeg fik en cheese Burger, fruen lakse sandwich, og begge dele var forrygende.
Bedste burger i lang tid, i , hvad jeg tror, var en hjemmbagt bolle.
Tak for dejlig frokost

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, SteenUM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

Lækker brunch med masser af frugt.
Der var det du vil have om du er til frugt, laks og ost eller pølser og salami.
Fantastisk brød.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, piathy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Clarks, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Clarks? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering