Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noget godt og noget mindre godt.”
Anmeldelse af Café Anthon

Café Anthon
nr. 13 af 42 Restauranter i Nyborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 4. juli 2016 fra mobile enheder

Med 5 til spisning var oplevelserne fordelt over skalaen: Kalvesteak, Ribs og Chili Con Carne ok, men 'rosastegt' svinemørbrad en tør og trist affære. Kartofler og sauce til retterne 'overkogt'.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, FrankieAdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

29-33 af 84 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2016 fra mobile enheder

Vestligt personale
Lækker frokoster
God lokalitet

Latte er de desværre ikke mester i.

Men alt i alt en hyggelig cafe det sikkert bliver besøgt i løbet af sommeren

Dato for besøg: maj 2016
Tak, Lotte K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016

God betjening og hurtig servering af drikkevare - de bestilte finger sandwich var gode og veltilberedte.
Var blot på et hurtigt besøg i Nyborg, men vil helt sikkert gøre holdt igen en anden gang.

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, B4721ILfrankp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2016

Et udmærket mødested, hvis man ikke lige orker at lave mad eller bare skal have en kop kaffe. Maden er ok, men byder ikke på de store overraskelser.
Cafe Anthon er en institution i Nyborg. Stedet er lidt slidt - ser ud, som det har set ud i 20 år. Hyggelig og meget lokal atmosfære.

Dato for besøg: maj 2016
Tak, Havmaagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2016

Et dejligt sted , speciel , spøjs og hyggeligt indrettet. Sød betjening. Gode retter i café segmentet.

Dato for besøg: april 2016
Tak, janf435
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Café Anthon, kiggede også på

 

Har du været i Café Anthon? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering