Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Tommybooy
Randers, Danmark

Hyggelig oplevelse

Anmeldelse af Hotel Hesselet
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. okt. 2024fra mobile enheder
Fin oplevelse samlet set. Det er et hyggeligt sted. Men vi valgte lige at spare 33 procent den sidste dag og hoppe over på den anden side af vejen.
Kaffen var god. Vi fik et samlet tilbud med en gourmetmiddag, er glade for at vi ikke købte denne separat, da den ikke var 750 kr. Værd. I pakketilbuddet har vi stadig betalt i overkanten. Vinpriserne er bare latterlige.
Infrarød sauna var ikke varm.
Jeg forstår ikke hvorfor man designer en toiletdør med huller så der ikke er lyd og luftisoleret?!
Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
1.2 km fra Hotel Hesselet
    9.1 km fra Hotel Hesselet
    Ved stranden
    Vis flere hoteller i Nyborg
    Anmeldt d. 27. juli 2024

Fint 2 dages ophold. Har været der tidligere, og niveauet er uændret godt. Fint værelse, smukke omgivelser ude som inde, venlig og imødekommende service og meget lækker mad. Desværre er der ikke aircondition. Det mærker man en juli måned hvor solen skinner, hvor værelset bliver meget varmt også om natten. Dette kunne nok tildels afhjælpes ved at sørge for lette sommerdyner i stedet for de meget tunge (vinter-)dyner, vores værelse var forsynet med. Derfor ikke 5 stjerner.

Dato for ophold: juli 2024
    Tak, skipperdk2015
    Anmeldt d. 16. februar 2024 fra mobile enheder

Vi ankom sent - men blev mødt med stor imødekommenhed. Hotellet er klassisk smukt, værelset stort og skønt, og personalet yder super service. Morgenmaden serveres med udsigt til Storebælt ( samme sted serveres lækker mad til frokost og aften). Der er en hyggelig spaafdeling m jacuzzi, pool og sauna til fri afbenyttelse indtil kl 22.00.

Dato for ophold: februar 2024
    Tak, Tina J
    Anmeldt d. 9. oktober 2023

I forbindelse med en forretningsrejse havde jeg muligheden for at mellemlande i Nyborg.
    En god bekendt havde anbefalet Hotel Hesselet og nu havde jeg chancen.
    Indkørslen op til Hotel Hesselet er utrolig smuk. Flotte bøgehæk og store gamle træer med smuk belysning.
    Jeg havde bestilt værelset pr telefon og receptionisten tog professionelt i mod mig. Anviste mig til såvel restauranten, den indendørs swimmingpool samt muligheden for at bade i Storebælt lige udenfor hotellet. Jeg fik endda tilbudt at låne badebukser.
    Inden middagen stillede jeg bagagen op på værelset.
    Utrolig smukt og hyggeligt værelse med smuk udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen.
    I restauranten blev jeg anvist et bord i første parket med udsigt til vandet og menukortet blev præsenteret.
    Jeg bestilte en gin/tonic og en 4 retters menu samt et glas Bourgogne vin.
    Jeg har været priviligeret at få liv til spise på flere Michelin restauranter flere steder i verden.
    Restauranten på hotel Hesselet fortjener et besøg af smagsdommerpanelet fra Michelin.
    Betjeningen med præsentationen af maden og vinen var professionel og med en snert af hjemlig hygge som er utrolig vigtig.
    Alle 4 retter var et kapitel for sig og prisen for den samlede menu var kr 750
    Billigt for en så udsøgt menu.
    Gennemført til mindste detalje.
    Professionel tjenerstab.
    Jeg glæder mig til at invitere min kone med på Hotel Hesselet, Nyborg.

Værelsestip: Som beskrevet en dejlig oplevelse. Hvis man skal finde forbedringer så ville det være dejligt med flere typer af hovedpuder samt kaffe på v
    Dato for ophold: oktober 2023
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, eriknK4837JR
    Anmeldt d. 22. september 2023 fra mobile enheder

En uforglemmelig oplevelse, med 112% fokus på “gæsten i centrum” Steen og hans team, Simon, Louise, Rasmus og Lucas, har gjort ALT for at mad, service og OPLEVELSEN bliver husket i morgen! Appetizer, forret, hovedret OG dessert bliver husket. Og Steens fortælling om vin mm. vil bestemt også blive husket.

Værelsestip: Giv tid til oplevelsen og gå hjem med et MINDE!
    Dato for ophold: september 2023
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, JanKronborg
    Anmeldt d. 23. august 2023

I forbindelse med vores bryllup, havde vi booket forlænget weekend på Hesselet, i dronningen suiten

Jeg var så skuffet!

1. Suiten er meget lille, og der er kun et lille tv til en lille bitte sofa. Der er ikke tv i soveværelset.

2. ALT ER GAMMELT, særligt badeværelset var forfærdeligt forældet. Jeg sætter normalt pris på at man bibeholder det originale, MEN en smule vedligeholdelse ville ikke skade!

3. Glassene var beskidte. Og da vi ringede ned for at få nye op, plus vinglas (jeg gjorde mig klar til bryllup med mine brudepiger) skulle vi betale for roomservice

4. Spa området og særligt poolen er utroligt gammelt og ser snusket/beskidt ud

5. Der er mega varmt i værelserne, og lyst, selvom man lufter ud, hjælper det ikke. Til den pris, burde der være aircon, når varme er et problem

6. Møblerne var gamle og ikke behagelige at slappe af i, de var hårde og stive

7. Servicen var generelt ikke særligt høj på hotellet, forventer bedre til de priser

Det eneste der var rigtigt lækkert, var deres signatur menu!!!

Kommer aldrig igen og fortrød virkelig, at jeg bookede os ind der.

12.000 kr for en forlænget weekend, for noget der var langt under middel. Det er simpelthen forfærdeligt!

Dato for ophold: september 2022
    • Rejsetype: Rejste som par