Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Laura O

Medmenneskelighed mangler

Anmeldelse af Nyborg Strand
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. jul. 2024fra mobile enheder
Generelt en virkelig god oplevelse. Desværre vægter den dårlige oplevelse mandag aften også. Der står vand i en dispenser i receptionen, som var tom. Vi spørger om de vil fylde den op, hvortil svaret er: det er slut for idag, det er til nye gæster ved ankomst. Vi får at vide, at vi er velkomne til at gå ud på handicaptoilettet.
Vi spørger blot om ét glas vand til vores 7 måneder gamle datter og får at vide, vi kan gå ud på handicaptoilettet. Wow.

Mandag morgen måtte vi efterspørge ALT til morgenmads buffeten. Knive, kaffe. Alt var tomt. Det var nærmest umuligt at få et bord. Alle borde er minimum 6 mands borde. Der blev ikke ryddet af til nye gæster. Vi måtte afvente tjenere hele tiden.

Varmt og indelukket på værelset.
Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 24. jul. 2024
Kære Laura
Tak for jeres besøg og jeres review. Kun sådan får vi en chance for at gøre det bedre. Jeg er ked af at høre at I blev mødt sådan. Det er bestemt ikke meningen eller kutymen her hos os.
Det tager vi straks til efterretning, da travlhed aldrig må overskygge at vi får hjulpet vores gæster.
Jeg kan også kun beklage at morgenmaden ikke var fyldt ordentligt op og dette punkt vil vi selvfølgelig også tage en snak om.
For en anden gang, så er der faktisk en blæser i skabet på alle værelser, som man kan benytte for at afhjælpe varmen og Receptionen er gerne behjælpelig med en mere.
Mvh. Receptionen, Nyborg Strand
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
Få bonusser med One Key
    881 kr.
6.8 km fra Nyborg Strand
Gratis wi-fi
Selve gården man ankommer til
    799 kr.
9.4 km fra Nyborg Strand
Ved stranden
Vis flere hoteller i Nyborg
Anmeldt d. 11. juli 2024 fra mobile enheder

Efter et besøg på dette hotel,føler man sig afslappet og godt flydt op af smukke omgivelser og lækker mad.Hotellet er stort.De har virkelig gjort en god indsats for den grønne omstilling det er virkelig godt gennemført .Et sted jeg gerne vil besøge igen.

Dato for ophold: juni 2024
Tak, HorsensDyveke
Nyborg Strand , Guest Services / Front Office hos Nyborg Strand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2024

Tusind tak for de fine ord og rating. Vi er glæder os til at byde dig velkommen tilbage på vort Hotel.
Med venlig hilsen
Receptionen
Nyborg Strand

Anmeldt d. 13. juni 2024 fra mobile enheder

Luksus og gennemført godt!
Nyborg strand, i smukke omgiverseler og et godt sted og mødes.
Hele oplevelse og deres service er luksus, de skifter vand i vores pauser, og hele tiden små snack i buffen.
Deres morgenmad buffer er luksus og gode råvare.
Et dejligt lille spa sted.
God

Dato for ophold: juni 2024
Tak, 702annak
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2024

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi håber snart at byde dig velkommen igen :-)

Anmeldt d. 17. maj 2024 fra mobile enheder

Det er åbentbart ikke meget man kan få for 1000kr pr overnatning. Værelse 210 ligger i den gamle del af hotellet og har ikke været renoveret siden 70’erne. Lille usselt hummer, med noget der ligner et “das” fra en baggård i indre København i samme årti. Den indelukkede stank fra de plettede tæpperne giver dig kvalme, indtil du får åbnet et vindue. Klimaanlæg er en by i Rusland og indretningen hensætter en til samme hotel fra 1970, dog ikke på prisen. Selv hundeværelset er bedre

Værelsestip: Sørg for at cleare af hvor på hotellet du bliver akkommoderet og lad være med at booke online
Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Maps31591863099
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. maj 2024

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback på dit ophold.

Vores værelser er meget forskellige, og nogen af vores standard værelser ligger som du beskriver, med udsigt til gården, det kan desværre ikke være anderledes. I receptionen vil vi dog altid forsøge at finde et alternativ, hvis man kommer til os på dagen.
Der er mulighed for at bestille superior værelse, så er man sikker på at få en bedre udsigt, og man kan også tilkøbe havudsigt, hvis det skal være ekstra lækkert.

De bedste hilsner Receptionen

Anmeldt d. 16. maj 2024 fra mobile enheder

Jeg var til 2 dagen konference inkl ophold. Imponerende som hotellet får det hele til at klappe. Vi var små 400 til fest middag, der var tale om hurtig og venlig servering. Værelserne var ok, gode parkeringsforhold. Den øvrige forplejning var anmærkningsfri. Jeg var imponeret og behagelig overrasket.

Dato for ophold: maj 2024
Tak, Søren Berg J

Kære Søren, mange tak for din feedback - den sætter vi virkelig pris på.
Mvh. Receptionen

Anmeldt d. 29. april 2024 fra mobile enheder

Udsigt til en skraldeplads. Hvor de smider skrald ud om natten og larmer. Andre rum er fine nok, og det ved jeg fra tidligere besøg, men det er tydeligvis et lotteri. Jeg prøver hotellet ved siden af næste gang. Det her har været for ringe og jeg forstår ærligt ikke de kan være det bekendt. Hverken af indtjekke nogen i disse rum eller tilmed at larme om natten.

Værelsestip: Tjek nabohotellet
Dato for ophold: april 2024
Tak, jonathanjT3887RK
Nyborg Strand , Guest Services / Front Office hos Nyborg Strand, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. maj 2024

Kære Jonathan

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback på dit ophold.

De bedste hilsner Receptionen