Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
1.298 kr.
Refusionsberettiget før fre. 31. maj
Morgenmad inkluderet
Forudbetaling er ikke nødvendig
Priceline
1.298 kr.
Refusionsberettiget før fre. 31. maj
Forudbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
Hotels.com
1.298 kr.
Refusionsberettiget før lør. 1. jun.
Morgenmad inkluderet
Forudbetaling er ikke nødvendig
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Jannie H

Både op og ned

3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. apr. 2024fra mobile enheder
Emten er tingene lækre og luksuriøse eller virkelig fesne. Gulvtæpperne er super lækre og bløde. Men så plettet alle steder, så jeg har aldrig set noget lignende. Og jeg er så svagtseende jeg dagligt bruger lup, og kunne alligevel se hvor meget tæpperne trænger til rens. Der bruges lækre råvarer i deres køkken og her er mange luksuriøse detaljer, men Toiletpapiret er det absolut billigeste. Så en jævn blanding af luksus og skod. Deres morgensmadsbuffet er fantastisk.
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand Hotel & Konference, svarede på denne anmeldelse
Svarede for 4 uger siden
Vi beklager din uheldige oplevelse med plettede gulvtæpper. Nyborg Strand er byget i flere forskellige tidsaldre og gennemgår løbende renovering. Vi håber, at du henvendte dig i Receptionen under dit ophold, så vi havde muliged for at rette op på det.
Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores Køkken.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Holkenhavn slot, 2 km fra Hotel Villa Gulle
Booking.com
890 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    890 kr.
1.4 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Selve gården man ankommer til
Booking.com
1.720 kr.
799 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    1.720 kr.
  • Expedia.com
    799 kr.
  • ZenHotels.com
    808 kr.
6.5 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
1.700 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
11.9 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
3 Apartments and a cottage for rent year round (all linens and towels provided). 2 bedrooms a full kitchen and living area and panoramic views of the sea.
Expedia.com
1.850 kr.
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    1.850 kr.
  • Agoda.com
    1.700 kr.
1.4 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Expedia.com
916 kr.
Refusionsberettiget
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    915 kr.
  • Tripadvisor
    916 kr.
  • Booking.com
9.3 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Gratis wi-fi
Ved stranden
Booking.com
975 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    975 kr.
7.7 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Booking.com
499 kr.
  • Expedia.com
    472 kr.
  • Hotels.com
    472 kr.
  • Agoda.com
    499 kr.
12.2 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
StayForLong
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.2 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Gratis wi-fi
Gratis parkering
ZenHotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
1.0 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Priceline
Go to your Happy Price
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Booking.com
16.8 km fra Nyborg Strand Hotel & Konference
Gratis wi-fi
Vis flere hoteller i Nyborg
Anmeldelser (334)
Filtrer anmeldelser
334 resultater
Medlemsvurdering
75
136
78
32
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
75
136
78
32
13
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 334 anmeldelser
Anmeldt d. 5. april 2024

Godt hotel tæt ved vandet. Pæne værelser, med godt badeværelse. Sauna og badeområde er helt i top, to saunaer mellem og varm, stort varmtvandsbassin afslapningsområde til fod bad, motionsrum. Betjeningen er helt i top. Lidt langt fra byen, men dog ok 1,5 km. nemt at komme til og gode parkeringsforhold med optankning for el-biler (e-on). var her i april, kan foretille mig det må være en del bedre i sommerperioden. Der var en elkedel til hurtig te/kaffe, kunne dog godt have brugt en lille køleskab.

Dato for ophold: april 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, kimnK6000WB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand Hotel & Konference, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Mange tak for dine fine feedback :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. marts 2024 fra mobile enheder

Jeg var til konference på Nyborg strand, og helt ærligt var det fint nok. Som det skulle være sådan et sted, men ikke mere. Til gengæld glemte jeg en skjorte, som hotellet omgående sendte hjem til mig, uden beregning endda. Dét er god service!

Dato for ophold: marts 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, GoPlaces68620905479
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand Hotel & Konference, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Mange tak for din feedback :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. september 2023

Jeg var på hotellet en uge
Havde værelse 209 og selv om den vednte ud mod en rimelig befærdet vej var der en skøn udsigt fra vinduet der var udsigt til vandet og solopgangen hvis man kiggede mod højre eneste ulempe var at man skulle op og ned af nogle enkelte trin for at komme fra elevatoren og om til værelset men ellers hørte man ikke noget larm heller ikke fra hotelle.

Og et stort plus er at hotellet ligger lige ned til stranden og samtidig har et fantastisk spa område som er gratis at bruge som gæst på hotellet og der er også et fantastisk hård miljø hvor man kan sidde og nyde en drink eller ligge i en hængekøje og slappe af.

Morgen maden var også lækker der var laktosefri joghurt hvilket for mig var et kæmpe plus der var også engelsk morgenmad og øllebrød og rundstykker og pålæg samt vegangsk pålæg.

Der var flere slags juice the og kaffe til morgenmaden samt mælk og havremælk og mandelmælk

Værelsestip: Der var god plads i spaen midt på dagen God ide at booke bord i god tid eller spise uden for alm spisetid hvis man vil spise på hotellet
Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Charlotte P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand Hotel & Konference, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2023

Kære Charlotte, mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på :)
Mangge hilsner, Receptionen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. juli 2023

Blev mødt af en arrogant mandlig receptionist som bestemt syntes, at han var meget bedre end os. Var nødt til at blev lidt skarp og vi var på nippet til at droppe opholdet grundet ham. Alle andre ansatte som vi mødte var yderst venlige og smilende, så de trak i den grad op.

Selv værelset var rigtig fint. Trækket ned at vi kommer som par, at der så er opredt i de to sofaer/foldeudsenge, som vi så selv skulle slå sammen. Ligeledes at der er så meget vandspare i brusehovedet, at det tager en evighed at gå i bad.
Sengene er nok de bedste, som jeg har prøvet på et hotel - vi sov aldeles fremragende begge overnatninger.

Rigtig fin morgenbuffet med udsigt over Storebælt - så smukt. Generelt smuk ved stranden og lækre omgivelser i hotellets grønne område

Hint: prøv bistroen på hotellet - sikket et lækkert måltid vi fik

Dato for ophold: juli 2023
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Dan P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand Hotel & Konference, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. juli 2023

Kære Dan,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre din opfattelse af vores kollega - det er ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade hos vores gæster, så det beklager vi meget. Vi er glade for, at I ellers har haft positive oplevelser med vores kolleger.

Ærgerligt, at der er sket en fejl i vores system, så der var redt op til ekstra personer, hvis I kun havde booket til 2. Det havde vi gerne hjulpet med at få på plads, hvis I havde henvendt jer i receptionen, så I ikke selv skulle bøvle med det.

Tusind tak for dine øvrige positive tilbagemeldinger - det sætter vi stor pris på.
Vi håber, at vi får lov at byde jer velkommen tilbage en dag. Rigtig god sommer:)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juni 2023

Selskab for drengerøvsklubben med fruer.

Vi havde en fantastisk aften med fantastisk mad, lækre vine og kanon service.
Det var helt igennem en vidunderlig aften.

Spa området var super og den fik meget ros under middagen.

Vi fik velkomst ude på terrassen med dejlige bobler og lækre snacks

Middagen blev serveret i stranden2 som er et hyggeligt lille lokale med direkte udgang til terrassen.

Vi havde nogle super professionelle tjenere som bare var der, og gjorde det kanon.

vi sluttede aftenen af med fest og farver nede i stjernebaren.

super aften

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Kasper M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nyborg Strand , Gæsteservice/reception hos Nyborg Strand Hotel & Konference, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2023

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser