Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mere end en café.”
Anmeldelse af Cafe Apostrof

Cafe Apostrof
nr. 6 af 42 Restauranter i Nyborg
Prisklasse: 12 $ - 44 $
Beskrivelse: Café Apostrof er en moderne cafe hvor maden er lavet fra bunden og betjning altid er hurtig og i godt humor. fredag og lordag kan man blandt andet nyde live musik med udsigt til havnen. hvor der ville mulighed for tapas anretning og laekre cocktails og vine.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Café Apostrof er en moderne cafe hvor maden er lavet fra bunden og betjning altid er hurtig og i godt humor. fredag og lordag kan man blandt andet nyde live musik med udsigt til havnen. hvor der ville mulighed for tapas anretning og laekre cocktails og vine.
Anmeldt 8. august 2021 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad og store portioner til meget rimelige/billige priser. Det er bestemt ikke en “café” i traditionel forstand.
Vi kommer helt sikkert igen når vi er på de kanter.

Dato for besøg: august 2021
Tak, MariaNielsen1440
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (142)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 142 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 fra mobile enheder

Helt fra start var servicen i top. Vi var inde for at spise frokost med vores to små børn.
Der kom en tjener med det samme og bød os velkommen.
Vi bestilte mad og drikkevarer, og fik anbefalet at lade børnene dele en børneportion, god service!
Omgivelserne ved havnen er skønne.
Maden blev hurtigt serveret og var over alt forventning.
Vi fik farseret rødspætte, muslinger og en børneburger.
Toiletterne var også rigtig pæne og rene.
Alt personale var smilende, imødekommende og hjælpsomme.
Bestemt et sted vi vil anbefale og besøge igen❤️
De allerbedste anbefalinger fra os!

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Piax3184
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 fra mobile enheder

Rigtigt hyggeligt lille sted med en Go betjening og dejlig atmosfære. Vi fik frokost: rødspætte og moules frites (hvidvinsdampede blåmuslinger), begge dele var utroligt lækkert, men særligt blåmuslingerne er anbefalelsesværdige!

Bestemt et besøg værd - vi kommer i hvert fald igen.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Dan G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021

Apostrof Sandwich, med kold ost og skinke, et overstegt spejlæg, rimelige pommes frites. Fish and Chips fuldstændig uden smag, kedeligt. Sød og venlig ung "servitrice", en mandlig tjener derimod ikke høflig eller venlig. For høje priser i forhold til kvalitet!

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, John A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2021

Kedelig mad som ikke er hjemmelavet. Frost bøf i burgeren. Wienersnitzel fra frost. Dermed ikke meget respekt for mad. Det er hvad man betaler for.. OK udsigt, men utrolig dårlige havestole at sidde og spise i.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, hjaltem2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Apostrof, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Apostrof? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering