Bridgewalking Lillebælt
Åben i dag: 10.00 - 18.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Fantastisk oplevelse

Flot og fantastisk “Højt” sikke en udsigt man får heltderoppe, og hvis man er heldig får man set et... læs mere

Anmeldt d. 31. juli 2024
Departure53800243786
Perfekt timing

Fra man ankom til man var færdig, blev man bare velinformeret om ALT♥️ hvordan dragten skulle på... læs mere

Anmeldt d. 21. juli 2024
Allkonras
fra mobile enheder
Læs alle 342 anmeldelser

Anmeldt d. 23. august 2022

Der blev kun taget et billede af mig og min makker, det var meget dårligt, og det var da vi gik over på den rigtige side når turen er slut, jeg kan jo se at der er taget mange billeder hvor man står ude på broen,

Dato for oplevelse: august 2022
1  Tak, pallelykkej2021
Anmeldt d. 16. august 2022 fra mobile enheder

God guidet tur, men mange spændende informationer undervejs. Godt med headset til alle, således at alle kan høre hvad guiden fortæller. Godt at man kan få taget et billede oppe på broen af guiden, da det ikke er tilladt at medbringe mobiltelefon.

Egner sig ikke til gang-besværede da man skal kravle op / ned at stige 2 gange.

De grå dragter er “papir”-dragter, således skal man påklædes så man kan holde varmen også uden dragten på, da den ikke varmer.

Solbriller kan være en god idé

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, Line A
Anmeldt d. 27. juli 2022 fra mobile enheder

Det var en fantastisk tur over broen. Smuk udsigt over by og vand. Guiden fortalte hvad vi kunne se og historier om byggeriet. Total positiv oplevelse. Vi havde små øresnegle i ørene så vi hele tiden kunne høre guiden, det fungerede super godt. Kan klart anbefale denne tur.

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, Voyager01834767095
Anmeldt d. 25. juni 2022 fra mobile enheder

Hyggelig formiddag med god guide som fortalte mange spænde historier på turen frem og tilbage på broen. Alt i alt en god oplevelse.

Dato for oplevelse: juni 2022
Tak, G5725NUthomasb
Anmeldt d. 24. juni 2022

Sjov oplevelse, med masser af interessant historiefortælling om broens historie og dyrelivet i og ved Lillebælt

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, svejser