Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 16.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Det skal opleves

En fantastisk oplevelse at gå over broen i mens togene kærer fordi nedenunder dig - samtidig kan du... læs mere

Anmeldt d. 17. august 2023
Jan B
,
Bogense, Danmark
fra mobile enheder
Udsigt til natur og marsvin 🙂

Vi gik over den gamle Lillebæltsbro fra Fyn til Jylland og tilbage igen. Super flot udsigt ud over... læs mere

Anmeldt d. 21. juli 2023
kimtoft69
,
Stenløse, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 338 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (338)
Filtrer anmeldelser
338 resultater
Medlemsvurdering
225
91
13
7
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
225
91
13
7
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 338 anmeldelser
Anmeldt d. 27. juli 2022 fra mobile enheder

Det var en fantastisk tur over broen. Smuk udsigt over by og vand. Guiden fortalte hvad vi kunne se og historier om byggeriet. Total positiv oplevelse. Vi havde små øresnegle i ørene så vi hele tiden kunne høre guiden, det fungerede super godt. Kan klart anbefale denne tur.

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, Voyager01834767095
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 25. juni 2022 fra mobile enheder

Hyggelig formiddag med god guide som fortalte mange spænde historier på turen frem og tilbage på broen. Alt i alt en god oplevelse.

Dato for oplevelse: juni 2022
Tak, G5725NUthomasb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 24. juni 2022

Sjov oplevelse, med masser af interessant historiefortælling om broens historie og dyrelivet i og ved Lillebælt

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, svejser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. juni 2022

vil gerne prøve i solskin.
Guiden tager dig med på tur, og man føler sig helt sikker, hele vejen igennem

Dato for oplevelse: juni 2022
Tak, prebensv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 27. maj 2022 fra mobile enheder

Rigtig god tur. En flot oplevelse. . Dygtig guide 27-5-22 kl. 10.00. Kan anbefales til hele familien. Vil gerne prøve igen i solskin 😊

Dato for oplevelse: maj 2022
Tak, MetteY1970
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser