Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bridgewalking Lillebælt
Åben i dag: 10.00 - 16.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Stor oplevelse, fokus på sikkerhed

Yderst kompetent guide, stor fokus på sikkerheden, vi var helt trygge ved turen. Fantastisk udsigt... læs mere

Anmeldt for 3 dage siden
123teide
Unik oplevelse

Super god tur, dygtig guide, gode fortællinger om broens historie undervejs samt hvad vi kunne se... læs mere

Anmeldt for 4 dage siden
Risom23
,
Frederikshavn, Danmark
Læs alle 295 anmeldelser
  
Anmeldelser (295)
Filtrer anmeldelser
295 resultater
Medlemsvurdering
193
84
11
6
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
193
84
11
6
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 295 anmeldelser
Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

Fantastisk oplevelse at gå 50 meter over vandet i Lillebælt. Dette skal du simpelthed prøve. Men du skal ikke være højdeskræk.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, erikd473
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2020

Det var super flot at komme så højt op, og se ud over vandet, en mega god guide, som fortalte noget historie om broen.
Fik taget billede på broen, men Kan ikke uploade det billede som blev taget sf oskan ikke finde nogle billeder fra den dag

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, benteo132
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juni 2020

Det hele startet med en god modtagelse og instruktion af Morten. Fantastisk tur/retur og med gode informationer fra Guiden Morten

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, X6027GVbriana
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. marts 2020 fra mobile enheder

Det var ikke det perfekte vejr, men det gjorde ikke oplevelsen ringere, da vi stod på midten af den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde.
Oplevelsen gav os ikke det sug i maven, som vi havde forestillet os, men guiden Mortens historiefortælling om broen gjorde turen helt speciel. Og spændingen optil vores besøg på broen var også skøn.
Turen kan varmt anbefales, også selvom du er lidt nervøs for højder. Der er ingen steder, hvor du ikke føler dig i sikkerhed. Og så kan alle aldre være med, hvis blot man er godt gående og selvfølgelig over 140 cm høj.
Gør det! Du vil ikke fortryde.

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, 807beritm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. januar 2020 fra mobile enheder

Vores børn gav os to billetter til bridgewalking. I regnvejr, men dog fin sigtbarhed. Vi var begunstiget af en fantastisk guide, og kun min kone og jeg samt min søster. Det var en fantastisk oplevelse som kun kan anbefales.

Dato for oplevelse: januar 2020
Tak, coi15
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser