Ingen tvivl om at det er en Comwell hotel, men alligevel mangler der noget! Skuffet at man i receptionen ved check in skal mødes med en kommentaren " OG det var KUN EN overnatning" intet som kunne indikere lidt humør eller lidt friskhed, næææ nej! blot en iskold lidt uartig konstatering som ikke høre hjemme hos et front disk personale...førstehånds indtrykket var allerede skudt i sænk! Ingen afskærmning imellem altanerne. En meget skuffende forret, Næsten for pineligt! en bunke skyllet salat med 4 knolde iskold rygeost... En forret som i vores verden absolut trækker ned i den samlede vurdering. Det er vi på ingen måde vant til hos Comwell
Baren er uindbydende og kedelig, indbyder på ingen måde til at sidde og nyde en drink. ligger et forkert sted, burde ligge i stueetagen. tjenerne virker en smule urutineret, mangler et blik for service og de små detaljer som er kendetegnet for Comwell.....ingen personlighed og service udover "kanten", man får kun lige til øllet og ikke en fis mere....igen, vi er vant på andre Comwell hoteller, ingen mulighed for kaffe på værelserne.