Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Betalinger foretaget af partnere påvirker rækkefølgen af de viste priser, og med hensyn til fremhævede eller sponsorerede sorteringsrækkefølger kan partnernes betalinger også påvirke rækkefølgen af de anførte overnatningssteder.
Anmeldelser (298)
Filtrer anmeldelser
298 resultater
Medlemsvurdering
45
109
91
31
22
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
45
109
91
31
22
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 298 anmeldelser
Anmeldt d. 9. december 2019

fik værelse op til en 400 personers julefrokost, med bas i væggene hele aften måtte skifte værelse kl 23.30 om aftenen pga. larm. blev lovet et nyt ophold som kompensation og pengene tilbage for vores overnatning. men næste dag mødte vi den mest forfærdelige og virkelig dårlig serviceminded receptionist som mente vi ikke kunne få det hele.. comwell Middelfart er ikke et sted man skal sætte sine ben..

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 399larsf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
annalisedd, Front Office Manager hos Comwell Middelfart, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. december 2019

Kære 399larsf,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget din oplevelse og tager kontakt til dig.

Med venlig hilsen
Trine Kristensen
Comwell Middelfart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. november 2019

En overnatning, kom sent god modtagelse. Godt værelse i hovedbygningen. Badeværelse ganske udmærket.
Morgenmaden først fra kl. 7.00 lidt sent synes jeg og flere andre.Så fik meget lidt morgenmad, da jeg kom kl. 6.30 der var ikke ret meget klar.

Dato for ophold: november 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, clau0402
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
annalisedd, Receptionist hos Comwell Middelfart, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. december 2019

Kære clau0402,
Tusind tak for at du har taget dig tid til at evaluere dit ophold hos os. Vi sætter stor pris på dine kommentarer. Med hensyn til morgenmaden så er der ikke stor nok efterspørgsel hos os på at det skal være fra 6.30, men vi laver gerne en morgenmadsplatte til dig en anden gang, bare vi ved det senest aftenen før kl. 20.00.
Med venlig hilsen
Anna Lise Doward, Comwell Middelfart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. november 2019

Fantastisk forplejning på alle måder! Kan varmt anbefales! Personalet er superhjælpsomme, og man ligger så dejligt i de skønne senge. Dejligt med plads, gode faciliteter. Alt i top. Vi kommer her og holder kursus, og hotellet er på stikkerne hele tiden - det letter arbejdet.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, LightPacker470547
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
annalisedd, Receptionist hos Comwell Middelfart, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. november 2019

Kære LightPacker470547,
Tusind tak for at du har taget dig tid til at evaluere dit ophold hos os og til at skrive uddybende om dine oplevelser.
Din feedback har virkelig stor betydning for os.
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage.
Med venlig hilsen
Anna Lise Doward, Comwell Middelfart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. november 2019 fra mobile enheder

Har boet her flere gange og alting fungerer bare godt. Super personale - søde og servicemindede. Dejligt værelse med god plads. Har formentlig fået årets bedste forret og kokken var så flink at afsløre opskriften på hans Kålsalat med chili og rygeostcreme - men nej, den afslører jeg ikke her. Der må man selv besøge restauranten og prøve den. Bon appetit - jeg vender tilbage en anden gang. Tak.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, TKgentofte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
annalisedd, receptionist hos Comwell Middelfart, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. november 2019

Kære TKgentofte,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sætter virkelig stor pris på dine kommentarer og glæder os til at byde dig velkommen tilbage.
Med venlig hilsen
Anna Lise Doward, Comwell Middelfart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. november 2019 fra mobile enheder

Gammelt, slidt og møgbeskidt!
4-stjernet hotel - det tror jeg næppe!
1-2 stjerner vil jeg sige.

Vandhanen trænger til rens, afløbet stoppet støv i flere millimeter, hullede møbler og plettede tæpper.
For dyrt i forhold til standarden

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste alene
Tak, Bangdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
annalisedd, receptionist hos Comwell Middelfart, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. november 2019

Kære Bangdk,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager rigtig meget, at du har haft en dårlig oplevelse, men det er naturligvis ting, som ikke er vores vanlige standard, så dette skal der naturligvis følges op på.
Med venlig hilsen
Anna Lise Doward, Comwell Middelfart

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser