Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det var lidt tungt at nå frem til at få lov til at bestille”
Anmeldelse af Restaurant Fænøsund

Restaurant Fænøsund
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 30. juni 2020 fra mobile enheder

Stedet ligger smukt med udsigt over Fænøsund. Vi fik anvist et bord, men så skete der ikke mere. Personalet løb rundt, så de fik en chance, men efter 20 min bad jeg om, at vi fik et menu kort. Derefter gik der endnu et kvarter, før jeg fik igen fat i en tjener, så vi kunne bestille. Det var ikke ok. Da maden endelig kom var den fin og helt i orden, men den var for tungt at komme dertil.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, _jesrlarsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (227)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

13-17 af 227 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2020 fra mobile enheder

Vi var der til frokost. Stedet ligger smukt ved Fænøsund. Desværre omsætter stedet ikke lokationens charme. Stedet er pænt og rent. Det bedste var dog helt klart maden. Maden var upåklagelig og særligt deres rørte tatar var god.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 26rikkef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 fra mobile enheder

Bryllupsdag ❤️
Dagen startede tidligt med næsen mod Alter Meierhof i Tyskland i bil da det jo var en hyggetur ville vi gøre ophold på Restaurant Fænøsund det blev en dejlig overraskelse med den skønneste udsigt ud over vandet og den dejligste frokost jeg fik en dejlig silde mad og hjemmelavede fiskedeller serveret med skønt brød vi kommer tilbage

Dato for besøg: februar 2020
Tak, loned41
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020 fra mobile enheder

God betjening, samt dejlig mad. Havde en hyggelig middag sammen med mine børn før jul. Alt var som det skulle være.

Dato for besøg: december 2019
Tak, Søren H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2019

Vi fik bare en lille frokost, tatar og fiskefilet, men det var lækkert og godt med en ikke-standard øl.
Det eneste der var at klage over var udsigten, - gråvejr og småregn .
Må se om ikke de kan gøre det bedre en anden dag.

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jan_CPH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Fænøsund, kiggede også på

Middelfart, Fyn og Øer
Middelfart, Fyn og Øer
 

Har du været i Restaurant Fænøsund? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering