Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk udsigt og mad”
Anmeldelse af Restaurant Fænøsund

Restaurant Fænøsund
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 7. juli 2016

Ankom uden bordbestilling og blev mødt af en venlig tjener, der hurtigt fik ordnet et bord ved vinduet, så vi fik frit udsyn over Fænøsund. Oplevede en høflig betjening i en restaurant med atmosfære og god service. Vi fik frokostplatte, der var lækker og veltilberedt, i en passende størrelse.

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ottof448
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (236)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

123-127 af 236 anmeldelser

Anmeldt 16. juni 2016 fra mobile enheder

Spiste frokost uden at have bestilt bord i forvejen. Der var derfor lidt ventetid, men udsigten over Fænøsund er fantastisk fra terrassen. Fik frokostplatte og æggekage .En anelse mere syre i hønsesalaten kunne være godt. Æggekagen manglede en anelse stegesmag i bunden men dette er absolut småting. Dejlig høflig betjening og pris og kvalitet passer sammen. Kan absolut anbefales.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, 727lmo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2016

Besøgte stedet med nogle venner. Vi fik 4-retters menu - med tilhørende vinmenu. Forretten bestod af letkogte sprøde asparges fra Assens med fjordrejer. Mellemretten en særdeles velsmagende marineret tun - hovedretten havde kalv og kantareller som omdrejningspunkt - mens jeg valgte ost til dessert.
Betjeningen er venlig - udsigten over Fænøsund formidabel - og maden er til ren UG. Vi var der en torsdag aften - og stedet var nærmest fyldt. Velfortjent - vi kommer helt sikkert igen!

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, SBraun_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2016 fra mobile enheder

Et dejligt og stemningsfyldt sted med badehotels miljø. Jeg elsker hvide duge og stofservietter. Dejlig frokostplatte - måske lidt tam i smagen, men absolut anbefalelsesværdig.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, fam h
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. maj 2016

Konfirmation på Fænøsund. Kan varmt anbefales. Super mad og go' betjening i behagelige omgivelser med havudsigt. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: maj 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, OleDK874
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Fænøsund, kiggede også på

Middelfart, Fyn og Øer
Middelfart, Fyn og Øer
 

Har du været i Restaurant Fænøsund? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering