Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Medlemsvurdering
6
4
0
4
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
6
4
0
4
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 16 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2021 fra mobile enheder

Jeg overnattede på Motel Lillebælt med min mand og datter på 7 måneder. Vi havde en rigtig dejlig oplevelse - og kommer helt sikkert til at overnatte her igen når vi skal besøge Middelfart. Værelset er indrettet rigtig pænt med helt nye møbler. Det er et helt lydisoleret værelse selvom det er lige ud til vejen. De varmeste anbefalinger herfra.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Mie S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Otto Leander Strømman, Ejer hos Motel Lillebælt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2021

Vi takker for jeres besøg, og pæne ord. Vi glæder os til jeres næste besøg.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. juli 2021

Lækkert, moderne og meget behageligt motel til en god pris. Værelset var meget stilrent indrettet og sengene var gode. Derudover var der et rent og pænt fælleskøkken til rådighed. Motellet ligger i gåafstand til byen og stationen.
Værten er meget serviceminded og fleksibel.

Dato for ophold: juli 2021
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, sabrinajG1083OL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Otto Leander Strømman, Ejer hos Motel Lillebælt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juli 2021

Mange tak for de pæne ord.
Vi håber at se jer igen i nær fremtid.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. maj 2021

wow virkelig en positiv forandring af motel Lillebælt efter ejerskifte!
meget rene og super pæne værelser med lækkert inventar og stort tv med mange kanaler
rigtigt lækkert fælles køkken der er kommet på stedet med opvaskemaskine og alt i køkken udstyr
kan varmt anbefales!!!

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, simonak515
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Otto Leander Strømman, Ejer hos Motel Lillebælt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2021

Hej Simona. > Vi takker for de pæne ord om vores lille motel, og skulle du komme til os igen, er du naturligvis altid velkommen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. maj 2021

vi bruger motellet hver måned gennem året , siden ejerskifte er værelser renoveret , alt inventar er også skiftet . nyt stor tv med mange kanaler , velfungerede nyt fælles køkken med alt nødvendig udstyr, gode parkeringsforhold , alle udvendige døre og vinduer er skiftet , siden er der blevet meget stille ,med hensyn til trafik .m.m . vi kan varm anbefale stedet

Dato for ophold: maj 2021
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, johannes j
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Otto Leander Strømman, Ejer hos Motel Lillebælt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2021

Vi takker for de pæne ord om Motel Lillebælt.
Dejligt at renoveringen glæder vores kunder, og vi ser frem til jeres besøg næste gang.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. maj 2021

Det er i sandhed en positiv oplevelse at træde ind i de nyrenoverede lokaler på Motel Lillebælt i Middelfart. Af et motel i denne prisklasse lever motellet virkelig op til standarden. Helt nye, dejligt rene, lyse og rare værelser, samt et moderne og nyt køkken og fællesområde for motellets gæster.
Motel Lillebælt kan varmt anbefales og jeg vælger bestemt Motel Lillebælt igen næste gang turen går til Middelfart.
Tak for opholdet:-)

Dato for ophold: maj 2021
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, charlottehH64BC
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser