Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Værste omgang take-sway nogensinde”
Anmeldelse af Jan's Cafe & Spisehus

Jan's Cafe & Spisehus
Prisklasse: 13 $ - 31 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. august 2021

Kan man give minus?
Bare hold dig fra det! Jeg var optimistisk, men der er intet håb. Jeg spiste lunkent, blødt mad.

Dato for besøg: august 2021
Tak, 449jeanettj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 27 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2021

Perfekt stemning og service. Lækker dansk mad perfekt placering og sød betjening. God riesling

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 40signeb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Kom sent men fik alligevel et dejligt måltid mad .Wienersnitzel var mør og stor. Fiskene var friske og stegt i smør. Så alt i alt kan vi kun anbefale det, hvis man ønsker et ærligt måltid mad.

Dato for besøg: august 2020
Tak, thomastX3758DZ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

På Lohals havn ligger dette frokoststed, med hyggelig og sød betjening.
Kunne godt mærke presset på personalet, da der kom flere gæster, i løbet af vores korte besøg.
Fik deller og fiskedeller - smagte godt. Øl og mad kom hurtigt - og selvom der godt kunne have været mere mad på tallerkenen, er dette sted helt fint, til den hurtige bid på havnen.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 14carstenh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 fra mobile enheder

Det er vist det mindste stykke kage jeg har fået til 35 kr :-/ til gengæld var det tørt...men fin udsigt

Dato for besøg: juli 2020
Tak, JohnG2598
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Jan's Cafe & Spisehus, kiggede også på

Tranekær, Langeland
 

Har du været i Jan's Cafe & Spisehus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering