Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Dejlig havn, badestrand og skøn by tæt på

Bogense Havn er en moderne havn, med rigtig gode sanitære forhold, nyt rent og lækkert. Det nye... læs mere

Anmeldt d. 5. august 2019
lenevirum
,
Virum, Danmark
fra mobile enheder
Flot havn langs åudmundingen

Det er et dejligt område med bred promenade ned langs den lange havn. Der er små cafeer, en ved... læs mere

Anmeldt d. 6. juni 2019
BirgitteL_12
,
Gilleleje, Danmark
Læs alle 77 anmeldelser
  
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Medlemsvurdering
29
35
12
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
29
35
12
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 77 anmeldelser
Anmeldt d. 5. august 2019 fra mobile enheder

Bogense Havn er en moderne havn, med rigtig gode sanitære forhold, nyt rent og lækkert. Det nye betalingssystem med kode og uden tally kørt, er noget alle havne bør have.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, lenevirum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2019 fra mobile enheder

Jeg kommer snart tilbage.
Dejlig stor havn med masser liv på en sommerdag.
Perfekt sted og bade.
Bogense Marina Strand
Bogense Marina strand er en kunstigt anlagt sandstrand på 18.000 m2. Her er beach volley-bane, en legeplads og en fitnessplads lige i nærheden. Stranden er godt beskyttet for bølgerne og lavvandet, men der er også stærk strøm, så der er gode muligheder for surfing og andre sjove aktiviteter i vandet. Stranden, der blev indviet i 2004, ligger tæt ved marinaen med de mange lystbåde.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, 702annak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2019

Bogense Havn har lidt af hvert:
- masser af små og store både at se på, om sommeren kan du booke sejlture.
- legeplads, træningsredskaber, kæmpe sandkasse.
- nem adgang til at bade i havet, enten via trapper og rampe yderst på molen eller via sandstranden til venstre for marinaen.
- flere restauranter, cafeer, ishuse samt mulighed for at købe fisk med hjem.
- handicapvenlig og klapvognsvenlig adgang via jævne fortove, stier og veje uden trapper/stigninger.
- offentlige toiletter, inkl. handicaptoilet
- gode parkeringsforhold.
- mulighed for at se solen gå ned i havet fra stranden, molen mv.
- mange overnatningsmuligheder i form af bl.a. campingpladser, feriehuse og hoteller i gåafstand (5-10 min.) fra marinaen.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi har besøgt Bogense.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, piaech
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juni 2019 fra mobile enheder

Vi var 8 personer, der skulle spise frokost her. Det tog rigtig lang tid ! Min mand og jeg ventede ca. 1/2 t på en ristet pølse og 2 frikadeller m/ kartoffelsalat ! Da det endelig kom var resten af selskabet for længst færdige med at spise !! Der smagte ok, men så heller ikke bedre end det

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, BenteH701
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juni 2019

Det er et dejligt område med bred promenade ned langs den lange havn. Der er små cafeer, en ved starten og en midt på promenaden, hvor man kan studere livet på havnen.

Dato for oplevelse: maj 2019
Tak, BirgitteL_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser