Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Medlemsvurdering
41
13
2
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
41
13
2
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 57 anmeldelser
Anmeldt d. 14. august 2021 fra mobile enheder

Lækker plads helt ud til vandet og lige ved havnen, og få minutters gang fra den hyggelige gågade i Bogense. Rigtig fine faciliteter, bad og toiletter er helt i top. Pladsen kan varmt anbefales, et sted vi med garanti kommer til at besøge igen.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 514jesperj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. juli 2021 fra mobile enheder

Det er en rigtig god plads i hyggelige omgivelser. Pladserne har en fin størrelse og er velplejede. Toilet og køkken faciliteter er i god stand. Personale og administrative medarbejdere virker flinke og imødekommende. Pladsens beliggenhed er dens helt store fordel. Tæt ved strand, by og havn. Der er flere gode spisesteder og butikker i gåafstand. Eneste minus var vejret, men det giver vi ikke pladsen skyld for.
Kan anbefales

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Henrik T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. august 2020 fra mobile enheder

Dejlig campingplads med en dejlig ro. Kik til vandet og flot sol op- og nedgang.
De sanitære forhold er fine og rene.
Placeringen er utrolig fin. Lige ved havnen med masser af spisesteder, tæt ved søbad og samtidig tæt på byen

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, Smbs7080
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. juli 2020

Dejlig campingplads tæt ved vandet. God ro og orden samt rigtig gode køkken og badeforhold. Gå afstand til havnen og byen. Super dejlig og hyggelig campingplads borset fra de mange måger der fløj omkring. Vi kommer der helt bestemt igen.

Dato for ophold: juli 2020
Tak, Pingomus1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 9. juni 2020

Campingplads helt ned i vandkanten og samtidig inde i lille hyggelig by. Kyst camping har det hele - inkl gode faciliteter.

Hverken pool eller børnedisko - men solopgang og solnedgang lige fra forteltet. Pragtfuldt.

Dato for ophold: juni 2020
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, marielouiseb313
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser