Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tja nu er det 12 år siden første gang. Pæn og rent og rolig Super dejligt sted Område med masser af natur. Stier på kryds og tværs. Hyggelig by. Marina med masser af aktivitet sørger for en del af underholdning.
Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Lækker plads helt ud til vandet og lige ved havnen, og få minutters gang fra den hyggelige gågade i Bogense. Rigtig fine faciliteter, bad og toiletter er helt i top. Pladsen kan varmt anbefales, et sted vi med garanti kommer til at besøge igen.
Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg 514jesperj om Kyst Camping Bogense
Tak, 514jesperj
Det er en rigtig god plads i hyggelige omgivelser. Pladserne har en fin størrelse og er velplejede. Toilet og køkken faciliteter er i god stand. Personale og administrative medarbejdere virker flinke og imødekommende. Pladsens beliggenhed er dens helt store fordel. Tæt ved strand, by og havn. Der er flere gode spisesteder og butikker i gåafstand. Eneste minus var vejret, men det giver vi ikke pladsen skyld for. Kan anbefales
Dato for ophold: juni 2021
Spørg Henrik T om Kyst Camping Bogense
Tak, Henrik T
Dejlig campingplads med en dejlig ro. Kik til vandet og flot sol op- og nedgang. De sanitære forhold er fine og rene. Placeringen er utrolig fin. Lige ved havnen med masser af spisesteder, tæt ved søbad og samtidig tæt på byen
Dato for ophold: august 2020
Spørg Smbs7080 om Kyst Camping Bogense
2 Tak, Smbs7080
Dejlig campingplads tæt ved vandet. God ro og orden samt rigtig gode køkken og badeforhold. Gå afstand til havnen og byen. Super dejlig og hyggelig campingplads borset fra de mange måger der fløj omkring. Vi kommer der helt bestemt igen.
Dato for ophold: juli 2020
Spørg Pingomus1 om Kyst Camping Bogense