Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God beliggenhed, trist indretning ”
Anmeldelse af Hotel Siemsens Gaard

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Siemsens Gaard
Vurderet som nr. 2 ud af 5 hoteller i Svaneke
Anmeldt 24. august 2017 fra mobile enheder

Rigtig god beliggenhed, centralt, med udsigt ud over havnen. Flotte gamle bygninger, men desværre stemmer det ikke ikke overens med indretningen på værelserne. Det virker lidt som en koloni fra 70'erne.
Morgenmaden er okay, gennemsnitlig. Dog upersonligt.
Man skal vælge dette hotel mest pga. beliggenhed.

Overnattede: August 2017, rejste med venner
Tak, Stine R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 68 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2017 fra mobile enheder

Hyggeligt, velholdt, rent, renoveret og nyt badeværelse. God morgenrestaurant, hvor der er mulighed for at sidde ude med udsigt over havn, hav og den meget smukke gårdhave. Vi nåede ikke at spise frokost eller middag der.
Minusser for os: bløde senge, forvaskede fiberpuder og ingen mulighed for at koge en kop vand på værelset.

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, Kirsten A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Udsigten fra den af parasoller overdækkede terrasse ud over havnen er fantastisk.Betjeningen er overordentlig kvik og serviceminded - altid et smil og en kvik bemærkning.
Man kan mærke at personalet har det godt indbyrdes - og vil det bedste for deres gæster.
Menukortet er fint - tilpas- men heller ikke med for mange valgmuligheder.
Prøv deres fiskesuppe - det er blandt det bedste jeg har fået - i Danmark og i sydeuropa.
Har man lyst til dansk smørrebrød - så får man også nogle meget veltillavede stykker.
Dette sted kan klart anbefales - og så er der smadder hyggeligt - også indendørs.

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Service
Tak, Ole K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Rigtigt dejligt hotel vi havde 4 overnatninger. Vi havde værelse med udsigt mod havnen og havet. Værelset var fint, men et lille bad, men det var fint.
Personalet skal have en stor ros for deres venlighed.
Maden vi fik var rigtig god og fin morgenmad.
Man kan også få værelser mod haven med egen have..

Værelsestip: Vil anbefale værelse med udsigt over havnen.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, gitteoggille
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017

Hotel Siemsens Gård ligger lige ud til kajen i Svaneke
Havn.

Vi havde 5 overnatninger på Hotel Siemsens Gård.

Bestilte værelse med havudsigt, men det var der ikke
meget af, på grund af meget smukke roser udenfor
vore vinduer, så pyt.

Personalet var yderst engageret, såvel i receptionen
som i restauranten.

Værelset var rimeligt stort, rent og pænt som man siger.
Badeværelset ligeså.

Når vi rejser skal vi have en såkaldt landingsbajer
når vi ankommer, den fik på terrassen med fin udsigt
over Svaneke havn.

Om aftenen spiste i restauranten og fik:

Laksefarseret rødtunge med en god flaske hvidvin
fra Alsace: Gewurztraminer Kuhlmann-Platz.

Betjeningen har perfekt.

Morgenmaden er ok, men ikke mere.
Der mangler æg og bacon, omelet eller andet
varmt.

En perfekt service hele vejen igennem, også fra
stuepigerne.

Vi kommer gerne igen.

Værelsestip: Bestil havudsigt.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Steen O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Svaneke
13,7 km væk
Hotel Klippen
Hotel Klippen
Nr. 2 af 3 i Gudhjem
66 anmeldelser
28,1 km væk
Hotel GSH, Green Solution House
28,4 km væk
Griffen Spa Hotel
Griffen Spa Hotel
Nr. 1 af 8 i Rønne
29 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
27,6 km væk
Hotel Skovly
Hotel Skovly
Nr. 2 af 8 i Rønne
84 anmeldelser
24,6 km væk
Hotel Friheden
Hotel Friheden
Nr. 1 af 16 i Allinge
73 anmeldelser
13,8 km væk
Hotel Gudhjem
Hotel Gudhjem
Nr. 1 af 3 i Gudhjem
48 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Siemsens Gaard? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Siemsens Gaard

Adresse: Havnebryggen 9, Svaneke, Bornholm 3740, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Bornholm > Svaneke
Faciliteter:
Fitnesscenter Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 5 hoteller i Svaneke
Prisområde: 1.113 kr.-1.353 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Siemsens Gaard 3*
Antal værelser: 50
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Siemsens Gaard. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering