Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Siemsens Gaard
Hoteller i nærheden
87 $
Booking.com
Vis tilbud
146 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Hotel Klippen(Gudhjem)
140 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Hotel Gudhjem(Gudhjem)
165 $
123 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
151 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
155 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Havkig(Svaneke)
Agoda.com
Vis tilbud
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Medlemsvurdering
16
23
20
8
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
16
23
20
8
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 70 anmeldelser
Anmeldt for 20. august 2017 fra mobile enheder

Hyggeligt, velholdt, rent, renoveret og nyt badeværelse. God morgenrestaurant, hvor der er mulighed for at sidde ude med udsigt over havn, hav og den meget smukke gårdhave. Vi nåede ikke at spise frokost eller middag der.
Minusser for os: bløde senge, forvaskede fiberpuder og ingen mulighed for at koge en kop vand på værelset.

Overnattede: august 2017, rejste som par
Tak, Kirsten A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 9. august 2017

Udsigten fra den af parasoller overdækkede terrasse ud over havnen er fantastisk.Betjeningen er overordentlig kvik og serviceminded - altid et smil og en kvik bemærkning.
Man kan mærke at personalet har det godt indbyrdes - og vil det bedste for deres gæster.
Menukortet er fint - tilpas- men heller ikke med for mange valgmuligheder.
Prøv deres fiskesuppe - det er blandt det bedste jeg har fået - i Danmark og i sydeuropa.
Har man lyst til dansk smørrebrød - så får man også nogle meget veltillavede stykker.
Dette sted kan klart anbefales - og så er der smadder hyggeligt - også indendørs.

  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Service
Tak, Ole K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 9. august 2017

Rigtigt dejligt hotel vi havde 4 overnatninger. Vi havde værelse med udsigt mod havnen og havet. Værelset var fint, men et lille bad, men det var fint.
Personalet skal have en stor ros for deres venlighed.
Maden vi fik var rigtig god og fin morgenmad.
Man kan også få værelser mod haven med egen have..

Værelsestip: Vil anbefale værelse med udsigt over havnen.
  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, gitteoggille
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 16. juli 2017

Hotel Siemsens Gård ligger lige ud til kajen i Svaneke
Havn.

Vi havde 5 overnatninger på Hotel Siemsens Gård.

Bestilte værelse med havudsigt, men det var der ikke
meget af, på grund af meget smukke roser udenfor
vore vinduer, så pyt.

Personalet var yderst engageret, såvel i receptionen
som i restauranten.

Værelset var rimeligt stort, rent og pænt som man siger.
Badeværelset ligeså.

Når vi rejser skal vi have en såkaldt landingsbajer
når vi ankommer, den fik på terrassen med fin udsigt
over Svaneke havn.

Om aftenen spiste i restauranten og fik:

Laksefarseret rødtunge med en god flaske hvidvin
fra Alsace: Gewurztraminer Kuhlmann-Platz.

Betjeningen har perfekt.

Morgenmaden er ok, men ikke mere.
Der mangler æg og bacon, omelet eller andet
varmt.

En perfekt service hele vejen igennem, også fra
stuepigerne.

Vi kommer gerne igen.

Værelsestip: Bestil havudsigt.
  • Overnattede: juli 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Steen O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 15. juli 2017 fra mobile enheder

Virkelig dårlig mad.. jeg fik en skaldyrssuppe, der ikke havde set skyggen af skaldyr. Resten af bordet fik hhv. stjerneskud, fiskefilet og smørrebrød. Dårligt papbrød og helt udkogt fisk. Jeg havde bestemt forventet højere standard. Udsigten og servicen er dog rigtig god.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Amanda C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser