Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget lækker mad, super betjening”
Anmeldelse af Tre Tjenere

Tre Tjenere
Prisklasse: 10 $ - 37 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 18. september 2020 fra mobile enheder

Meget lækker mad, super betjening og spændende vine, helt klart et besøg værd på havnen i Svaneke...

Dato for besøg: september 2020
Tak, plysgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

8-12 af 55 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2020

Helt fantastisk middag på restaurant Tre Tjenere i Svaneke i dag d. 18 september 2020. Mad og betjening udløser topkarakter

Dato for besøg: september 2020
Tak, petermK7867OO
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 fra mobile enheder

Skøn mad, suppe og færøsk laks. Skønne råvarer og smagsoplevelser.
Dejlig økologisk velsmagende vin og den sødeste betjening. Vores varmeste anbefaling

Dato for besøg: september 2020
Tak, 716charlottef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020

Restauranten de Tre Tjenere byder på en god atmosfære og hyggelig indretning.
Vi havde en virkelig god oplevelse, betjening var i top og manden veltilberedt.
Alt i alt et besøg værd.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lykke91
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020

Fantastisk oplevelse med super betjening og velsmagende mad af udsøgte råvarer som klæder hinanden. Dejlig atmosfære. Kommer gerne igen.

Dato for besøg: september 2020
Tak, irenebH7351IW
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Tre Tjenere, kiggede også på

 

Har du været i Tre Tjenere? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering