Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker flæskestegssandwich”
Anmeldelse af Flæskestegen

Flæskestegen
nr. 14 af 27 Restauranter i Svaneke
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. august 2021 fra mobile enheder

Jeg fik allerede anbefalet “den bedste flæskestegssandwich får du i Allinge” for mere end 2 år siden.
Nu er vi her igen og nu er den afprøvet.
Der er en rar betjening i en god og afslappet stemning og de er hurtige til at lave maden.
Selve flæskestegssandwichen er rigtig god, i en ok bolle med rødkål, agurkesalat og mayo. Stegen smager godt og sværen er sprød. Hele herligheden koster kr. 65,-
Der er godt med siddepladser og man kan også købe andet end “den berømte flæskestegssandwich”
Klart anbefalelsesværdigt, men vær beredt på at du skal stå i kø.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Duedam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 20 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2021

Verdens bedste flæskestegssandwich - helt klart et besøg værd, hvis man skal have en lækker frokost på havnen

Dato for besøg: juli 2021
Tak, F1441TKlear
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2021 fra mobile enheder

Vi fik en lækker flæskestegssandwich, der fuldt ud svarede til vores forventninger. Nemt og hurtigt måltid, til en fornuftig pris.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, 839mortenr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2021

Dagens skuffelse ! Flæskestegs sandwich i en kedelig blød bolle, meget begrænset mængde af rødkål og agurkesalat - og de flæskesvær der skulle være sprøde, de var bare slatne. Det var desværre en kedelig oplevelse.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Ann A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. maj 2021

Prøvede burgeren og flæskestegssandwichen. Nem betjening og gode portioner ! Vi savnede lidt mayo til, at få de generøse mængder kød til at glide bedre ned ;)

Et besøg værd og god lokation!

Dato for besøg: maj 2021
Tak, christianfC3368IB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Flæskestegen, kiggede også på

 

Har du været i Flæskestegen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering