Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her får man lidt af hvert.”
Anmeldelse af Flæskestegen

Flæskestegen
nr. 16 af 27 Restauranter i Svaneke
Restaurantoplysninger
Anmeldt 4. september 2020 fra mobile enheder

Vi var forbi en del gange i vores ferie og bemærkede, hvor mange der kom og spiste og nød kaffe, is og andet. Hele bygningen er spækket med prisskilte over tilbud.

Dato for besøg: september 2020
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 13 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 fra mobile enheder

Typisk bor i svaneke og der er ikke første gang det sker. UDSOLGT igen igen Jeg kommer ned på cykel kl 16:30 og siger ‘jeg gerne vil bestille mad til kl 18:15’ ‘desværre du kan ikke bestille på forhånd
Så kommer vi igen kl 18:00 og står i kø der går lige omkring 2 min så kommer han ud og siger til alle i køen der er ikke mere mad beklager det sker hver dag. En time før lukketid Hva kan de så ikk lukke før eller købe noget mere siden det sker så ofte. Så det kommentere min bror og spørger ‘kan i så ikke bestille noget mere hjem det vil jeg ikke kommentere var svaret som i vi gjorde noget forkert

Dato for besøg: august 2020
Tak, Svanekeboy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 fra mobile enheder

Top karakter til flæskestegssandwichen. Super velsmagende og med sprød svær. Jeg kommer helt sikkert tilbage og jeg kan helt sikkert anbefale denne

Dato for besøg: august 2020
Tak, Mollypolly2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Her fik vi de lækreste flæskestegssandwich.
De blev serveret hurtigt og kvaliteten var i top.
Her får man hvad der loves i div. beskrivelser.
Her kommer vi bestemt igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 907camillaj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 fra mobile enheder

Virkelig god flæskestegssandwich. Fik også en mega god medister fra Svaneke Slagteren.

En mega god grillbar.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 370perm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Flæskestegen, kiggede også på

 

Har du været i Flæskestegen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering