Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et dejligt besøg på Café Gustav”
Anmeldelse af Cafe Gustav

Cafe Gustav
nr. 3 af 29 Restauranter i Rønne
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Jeg bliver normalt altid lidt skeptisk når ordet Café indgår i spisestedets navn, men jeg er nu også indstillet på at give det meste en chance.
Vi havde et dejligt besøg på Café Gustav, stedet er hyggeligt og i dejlige omgivelser.
Maden:
Min kæreste fik Caféens egen burger, en Burger i et flot udsende og med en masse dejligt fyld.
Jeg fik 2 stykker rugbrød, en med fiskefilet med deres egen remulade, der til kan siges:
Dejlig frisk fisk lidt meget grønt (lidt ligegyldigt efter min mening) men igen en dejlig mad.
Så fik jeg æg og rejer:
Dejlige store rejer og med en god smag, æggene måtte godt have været lidt mindre kogte eller måske friskogte, men det er småting. Igen lidt meget fyldgrønt på tallerknen, men man vælger jo selv om man vil spise det.
Stedet er klart et besøg værd, både for maden, men og for det søde og smilende personale.

Tak for mad

Dato for besøg: august 2021
Tak, Jonas-Hyttel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (282)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 282 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Lækker cafe mad og hyggelige omgivelser.
Vi fik en gustav burger og 2 stk smørrebrød (fiskefilet og æg og rejer) og det hele smagte dejligt. Kan bestemt anbefales!

Dato for besøg: august 2021
Tak, lineibsen2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021 fra mobile enheder

Virkelig lækkert mad. Der er kræset for øjet, og portionerne er enorme til næsten ingen penge..De var endda så søde, at komme med en ny portion til vores søn, da han ikke kunne lide ost på sin mad.

Dato for besøg: august 2021
Tak, 565rikker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Vi fik 2 stk. oksebøf med salat og pommes frites til kr 140kr/stk. bøfferne var forfærdelige, ikke til at tygge, som sålelæder. Jeg bemærkede det over for tjerneren, som beklagede det, og svarede at de havde svært ved at få mørt kød på Bornholm. Det mest latterlig svar mig kan tænke sig. Andre steder på øen, kan man godt få en mør bøf. Pomnes frites og salat var iorden. Nabobordet fik samme ret som os. De havde samme mening om det kød. Værste de havde fået på en cafe/restaurant. Så heller en burger til en billigere pris.

Dato for besøg: august 2021
Tak, KarstenTinahartvig
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

Fik stjerneskud og selvom det ikke var helt efter bogen, så var det friske meuniere stegte rødspættefileter med velsmagende garniture. Drengen fik en Gustav Burger med rigtig filet, gode pommes frites. Ret overraskende beliggenheden og prisniveauet taget i betragtning!

Dato for besøg: august 2021
Tak, Puploh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Gustav, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Gustav? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering