Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig godt og rimelig priser”
Anmeldelse af Cafe Gustav

Cafe Gustav
nr. 3 af 29 Restauranter i Rønne
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. august 2021

Fik stjerneskud og selvom det ikke var helt efter bogen, så var det friske meuniere stegte rødspættefileter med velsmagende garniture. Drengen fik en Gustav Burger med rigtig filet, gode pommes frites. Ret overraskende beliggenheden og prisniveauet taget i betragtning!

Dato for besøg: august 2021
Tak, Puploh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (282)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

11-15 af 282 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 fra mobile enheder

Klassisk cafemad i rigelige mængder veltilberedt og med god og hurtig betjening. Vi fik Gustavburger, clubsandwich og varmrøget laks og alle var i fin kvalitet.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Robert G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Vi bestilte alle forskellige retter og det hele smagte rigtig godt + god størrelse portioner. Vi var alle tilfredse. Tak for mad

Dato for besøg: juli 2021
Tak, ditlevs2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 fra mobile enheder

Super lækker mad som også er prisvenligt . Venligt personale og hyggelige omgivelser . Kam absolut anbefale at prøve at spise der

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 864trineh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021 fra mobile enheder

Gustav havde engang nogle gode burgere, den tid er åbenbart slut. I dag fik vi en tør kold bolle med noget sejt oksekød, det kan i sgu ikke være bekendt, når i tidligere har været så gode.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Cruiser64951139719
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Gustav, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Gustav? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering