Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad”
Anmeldelse af Cafe Gustav

Cafe Gustav
nr. 3 af 34 Restauranter i Rønne
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 3 uger siden

Cafe Gustav ligger ud til Store Torv, så man kan selv vælge, om man vil sidde på terrassen eller indenfor. God mad og venlig servering.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Anders K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (255)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 255 anmeldelser

Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Fik burgeren som smagte rigtig lækkert. Fritterne var de ganske almindelige og ret kedelige i forhold til burgeren som var ekstra lækker.

Dato for besøg: september 2020
Tak, KirsaDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2020

Mine unger og jeg tog på Gustav, da de ønskede en omgang nachos. Osten var en særlig flydende ost, og ikke den normale ost, som man kender. Smagen var ligeledes anderledes, og ungerne kunne ikke spise det, hvilket jeg godt forstår. Vi bestilte noget andet mad, og betalte for 2 gange uberørt nachos. Ingen snak om at få pengene tilbage. Kunne jeg give Gustav nul stjerner, fik de det. Skuffende oplevelse. Man skal ikke røre ved osten på nachos, da det er halvdelen af oplevelsen. Bon appetit.

Dato for besøg: september 2020
Tak, richarddZ1672CV
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020

Spiste aftensmad en dag og frokost nogle dage senere. Især var aftensmaden god. Betjeningen var også fin. Det eneste, der afholder mig fra at give 4 stjerner, var vinen. Her havde man valgt at sælge små flasker i stedet for vin i glas; vinen var sket ikke af samme kvalitet som maden.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 498ullan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 fra mobile enheder

Vi var der til frokost. Der var godt fyldt op men der blev hurtigt gjort et bord klar til os af en venlig smilende medarbejder. Først fik vi en snack med indbagte løgringe med hjemmelavet chilimayonnaise, som bestemt ikke var for stærk. Det var helt perfekt. Derefter fik vi et stjerneskud. Jeg mener jo at der både skal være en stegt fisk og en kogt fisk på et stjerneskud. Men på denne var der kun en stegt fisk garneret med tomater, dåse asparges, mayonnaise, små rejer og lidt kaviar. Til gengæld kostede den kun 89 kr. og fisken var pandestegt og ikke friturestegt. En ganske god frokost.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Tytters1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Gustav, kiggede også på

 

Har du været i Cafe Gustav? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering