Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Finn E
O Savinao, Spanien

Glimrende til prisen.

Anmeldelse af BB-Hotel Rønne
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 13. nov. 2022
Alt fungerede tilfredsstillende, fin morgenmad, nem tilgang og p-mulighed. Meget fint til prisen. Tjek ud kl 11- tjek ind 13 er også fint. Perfekt beliggenhed. Meget venligt personale og rent og pænt overalt.
Dato for ophold: november 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
BB-Hotels ApS, Andet hos BB-Hotel Rønne, svarede på denne anmeldelse
Svarede 4. maj 2023
Hej Finne,

Tak for din anmeldelse og for at vælge at bo hos os. Vi er glade for at høre, at du fandt vores hotel til en god pris, og at du var tilfreds med vores faciliteter og beliggenhed. Vi gør vores bedste for at tilbyde vores gæster en nem og bekvem oplevelse, og det er dejligt at høre, at alt fungerede tilfredsstillende for dig.

Vi sætter pris på din kommentar om vores morgenmad og er glade for at høre, at du nød den. Vores personale er dedikeret til at give vores gæster en positiv oplevelse, og vi er glade for at høre, at du fandt vores personale venligt.

Tak for besøget. Vi håber at have mulighed for at byde dig velkommen tilbage på et af vores hoteller i fremtiden.

Venlig hilsen,

Karina, BB-Hotels.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
0.1 km fra BB-Hotel Rønne
20.5 km fra BB-Hotel Rønne
Indendørs pool
Vis flere hoteller i Rønne
Anmeldt d. 28. juli 2022 fra mobile enheder

Hotellet er placeret centralt i Rønne, med kort gåafstand til spisesteder mm.
Det et et selvbetjenings hotel hvor man bruger en kode til hoveddør og værelse. Det fungerer godt. Man kan tilkøbe morgenmad til 40 kr., hvilket er fint (billigt), med fri kaffe/ te og rundstykker, ost og æg.
Store værelser og ok senge.
Alt i alt en god oplevelse (og super hvis det primært handler om et sted at sove).

Dato for ophold: juli 2022
Tak, Ivan S
BB-Hotels ApS, Andet hos BB-Hotel Rønne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. august 2022

Hej IvanS641
Tak for at give dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi er glade for, at du har nydt dit ophold, morgenmaden til den gode pris, fri kaffe/te hele døgnet
og den dejlige centrale beliggenhed.
Tak for besøget. Vi håber at se dig igen på et af vores hoteller.
Venlig hilsen Karina, BB-Hotels.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 14. juli 2020

Overnattede her som sidste stop inden cykelferien var slut og vi skulle med færgen hjem.
Bestemt rent og pænt overalt. Men ucharmerende værelse. Kedeligt.
Upersonligt - ingen personale nogen steder.
Kedelig og simpel morgenmad.
Dog nemt, centralt, rent, pænt og billigt.

Dato for ophold: juli 2020
Tak, 907camillaj
BB-Hotels ApS, Andet hos BB-Hotel Rønne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2020

Kære Camilla

Mange tak for din tid og anmeldelse af vores hotel i Rønne. Vi er glade for, at du synes, at det er nemt, centralt, rent, pænt og billigt.

Vores hotelværelser er store og lyse, men er enkelt indrettet, da det er en del af vores hotelkoncept uden reception, hvilket gør, at vi kan tilbyde en overnatning samt morgenmad til meget rimelige priser. Vores gæster får ikke det helt store morgenbord, men udvalget er vel rigtig fint til prisen.

På alle vores hoteller er der i øvrigt personale fra kl. 6:00 indtil kl. 14:00 hver dag, da der både serveres morgenmad og gøres rent. På hotellet i Rønne har man på hverdage også mulighed for at træffe administrationen, som sidder på kontoret lige ved altanen.

Vi håber, at du også fremover vil benytte dig af BB-Hotels – på forhåbentlig snarligt gensyn :-)

Ines, BB-Hotels

Anmeldt d. 8. maj 2020

Værelse er ok til pris - men ét tyndslidt håndklæde er for lidt.
Mnaglende morgen uden prisreduktion er ikke ok især ikke når den service til opreklamerede kaffe/te ikke findes og der står opvask fra flere dage i fælles rum og skradespand ikke er tømt.

Ikke ok....

Dato for ophold: maj 2020
    • Søvnkvalitet
2  Tak, Allan B

Kære Allan

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi skal beklage den lange svartid og beklager meget, at du har haft en uheldige oplevelse på vores hotel i Rønne i maj måned.

Selvfølgelig burde hygiejnen have været i top i kantinen – selvom der ikke blev serveret morgenmadsbuffet grundet coronaepidemien. Kaffemaskinen i Rønne svigtede og var ikke i drift i nogle dage, inden den kunne blive repareret. Det beklager vi selvfølgelig meget.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen på et af vores hoteller igen en dag, så du kan få en god oplevelse med vores normale standard og selvfølgelig morgenmad samt kaffe/te.

Ines, BB-Hotels

Anmeldt d. 27. oktober 2019 fra mobile enheder

Centralt sted, hvor der virkelig er value for money
Fine parkeringsforhold, men husk at flytte p skive hvis du bruger værelset nogle timer om dagen
Morgenmad er rigtig fin, og vand og kaffe hele opholdet
Vi kommer igen

Dato for ophold: oktober 2019
1  Tak, 692kajs
BB-Hotels_Denmark, Administration hos BB-Hotel Rønne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. november 2019

Mange tak for din tid og bedømmelse af BB-Hotel Rønne.
Dejligt at høre, at vi har levet op til forventningerne :)

Håber, at du vil besøge os igen, enten i Rønne eller på et af vores andre hoteller.

Shejla, BB-Hotels

Anmeldt d. 22. januar 2019

Det bedste er beliggenheden som er super centralt på Store Torv i Rønne. Hvis man ikke har bil, er man i nærheden af færgen og busserne.
Hotellet er pænt og rent - det er et lavprishotel, hvilket også afspejles i prisen, men der er tænkt på alt det nødvendige - bøjler, spejl, knager, et par stole, TV. Morgenmaden er fin og den unge pige, der sørgede for morgenmad og rengøring var meget imødekommende og venlig.
Eneste kommentar er at håndsæben er meget parfumeret - næste gang der skal købes ind kan jeg anbefale en allergi mærket håndsæbe.

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værelser
Tak, Laila M
BB-Hotels_Denmark, Gæsteansvarlig hos BB-Hotel Rønne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. januar 2019

Kære Laila

Mange tak for din dejlige anmeldelse :)
Det betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at høre, at vi har levet op til forventningerne.

Mht. allergimærket håndsæbe, det er noget vi vil overveje stærkt.
(Vi har allerede allergiker venligt håndklæde og sengelinned.)

Tak for besøget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, på BB-Hotels :)