Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jimmy Kristensen
Esbjerg, Danmark

Flot men for meget fisk

Anmeldelse af Fredensborg Badehotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. sep. 2022fra mobile enheder
Rigtig lækkert sted , fantastisk udsigt smukke omgivelser på 7 dage spiste vi 2 gange på hotellets restaurant, det var nok blevet mere hvis ikke menukortet var så domineret af fisk, kun 1 reel kødret, og så mangler der lige lidt mere udenom faciliteter men hvis der næste år er en swimmingpool med infinity Veiw så er vi klar igen.
Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Natascha H, Markedsføring hos Fredensborg Badehotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 21. sep. 2022
Kære 853jimmyk

Tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du synes om hotellet og den flotte udsigt.
Jeg er dog ked af at høre, at du synes menukortet er domineret af fisk. Restaurantens koncept er nemlig fransk- og skaldyrsinspireret, men jeg vil tage din kommentar med til overvejelse til næste års sæson. Vi henviser også til vores søsterhotel Griffen Spahotel, som har en steakhouse restaurant, og som du også er meget velkommen til at benytte som gæst på Fredensborg Badehotel. Allerede nu har vi nogle nye spændende ting i ærmet for sæson 2023, og jeg håber således at vi må få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Natascha // Fredensborg Badehotel
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
1.3 km fra Fredensborg Badehotel
Indendørs pool
2.6 km fra Fredensborg Badehotel
Vis flere hoteller i Rønne
Anmeldt d. 8. september 2022 fra mobile enheder

Vi har haft 4 super skønne dage på Bornholm og ikke mindst nydt dette lækre Fredensborg Badehotel. Værelset er super flot, rent og meget stilet. Udsigten er ‘to die for’ intet kan slå dette syn man vågner op til.
Den lækreste spa med SÅ smuk en udsigt. Ren balsam for sjælen.
Og Bornholm leverede igen perfekt solskin og 20 grader selv i september måned.
Personalet er søde og hjælpsomme. Rengøring spotless. Helt igennem fantastisk morgenbuffet - der mangler intet.
Lækker mad i restauranten, dog en ret sparsom menu, er man ikke til fisk, er der ikke meget at vælge imellem. Kun én kød ret. Men den smagte til gengæld også godt ;)
Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Jamie0504
Natascha H, Marketing hos Fredensborg Badehotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. september 2022

Kære Jamie,

Tusinde tak for din helt igennem skønne anmeldelse af vores badehotel. Det betyder rigtig meget for os at høre, at det levede op til jeres forventninger og I havde et dejligt ophold :)
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 24. august 2022

Dejligt på Bornholm..!!..Fredensborg Hotel er et dejligt hotel..!..Skøn beliggenhed ved vandet..meget hjælpsom og venlig reception..cykelafstand til centrum af Rønne..gode faciliteter med badebro og jacuzzi....dog lidt dyr menu..!

Værelsestip: Færgebillet i prisen..!!
Dato for ophold: juli 2022
Tak, johnbA9255YF

Kære John,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af vores badehotel, beliggenhed og personale - det betyder meget for os at høre :)
Jeg er ked af, at du synes menuen er til den lidt dyre side... Vi går meget op i gode råvarer og kvalitet, og det har selvfølgelig sin pris - men vi prøver hele tiden at afstemme både menu og prissætning :)

Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen som gæst en anden gang.

Anmeldt d. 21. august 2022

Vi havde en fantastisk weekend på hotel Fredensborg. Skønne omgivelser med lækre faciliteter. God morgenmad og restaurant. Dejligt værelse og venligt personale. Den flotteste udsigt og romantisk atmosfære.

Dato for ophold: august 2022
Tak, annahl_fl2022

Kære Anna,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores badehotel - og ikke mindst personale. Det betyder meget for os at høre, I har haft et fantastisk ophold :)

Jeg håber, vi får æren af at byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner

Anmeldt d. 13. juli 2022

Rent og pænt hotel med smuk udsigt. God sæbe :-)
Restauranten en lavede fantastisk god mad og personalet er simpelthen så søde og servicemindede.
Særligt receptionisten Maja fortjener en stor tak for hendes gode service og hjælpsomhed.
Stor anbefaling herfra.

Dato for ophold: juli 2022
    • Værelser
Tak, mariatQ3666TE
Nicoline F, Markedsføring hos Fredensborg Badehotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2022

Kære Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre du synes vi har et pænt hotel med smuk udsigt, og ikke mindst kan lide de økologiske shampooprodukter, der står til fri afbenyttelse på værelserne.

Det glæder mig også at høre i fik fantastisk god mad i restauranten ledsaget af en sød og serviceminded betjening.

Jeg vil sørge for at viderebringe din ros til personalet og ikke mindst Maja som du har været så sød at fremhæve i din anmeldelse. Jeg ved de bliver glade over at læse den!

På glædeligt gensyn og rigtig god sommer!

Nicoline // Fredensborg Badehotel

Anmeldt d. 22. juni 2022 fra mobile enheder

Kan varmt anbefales ! Det var den bedste oplevelse på hotel i lang tid. Godt personale der varm velkommer en, rigtig god mad i restauranten. Samt smukke værelser med en helt unik udsigt til havet. Tager klart dertil igen.

Dato for ophold: juni 2022
Tak, E2931CIsandraj
Nicoline F, Markedsføring hos Fredensborg Badehotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juni 2022

Tusind tak fordi du deler din anmeldelse med os.

Hvor er det fantastisk at læse, at det var den bedste oplevelse på hotel i lang tid. Det er vi utrolig glade for, at have givet dig!

Jeg vil sørge for at viderebringe dine rosende ord til mine kollegaer på hotellet. Jeg ved de sætter stor pris på dem.

Du ønskes en dejlig sommer og på glædeligt gensyn!

Nicoline // Fredensborg Badehotel