Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Som altid udmærket”
Anmeldelse af Râzapâza

Râzapâza
nr. 3 af 29 Restauranter i Rønne
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Denne gang stod den på tapas, som ud over pølse og ost, indeholdt anderillette, tonnato af torsk, hummus, brød og solbærsyltetøj. Hertil mandler og chornicons.
Altsammen velsmagende, selvom anderilletten har været oplevet bedre og hummussen tilsmagt knap så meget spidskommen. Pyt, det er altid rart at spise på Razapaz.

Dato for besøg: august 2021
Tak, erikwiz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 53 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021

Vi ankommer til restauranten og bliver mødt med åbne arme, store smil og vanvittig hyggelige omgivelser.
Restauranten emmer af hygge med en lille pejs og vin på væggene.
Vi fik 5 retter mad med tilhørende vinmenu der i forhold til den høje kvalitet har en ekstremt fornuftig og tilkommelig pris.
Alle 5 retter uden undtagelse smagte fantastisk og den dertilhørende vin passe skønt til smagen i de forskellige retter.
Portionerne er doseret perfekt til at man går derfra mæt og tilpas i maven.

Tjenerne var ekstremt dygtige og gode til at fortælle om både mad og vin fra start til slut.

Vi synes at denne restaurant bestemt er et besøg hver og gerne mere end en gang i de dage man er her på øen.

TUSIND TAK for en skøn oplevelse. Vi kommer hundrede procent igen.

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, annekatrinet2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021 fra mobile enheder

Vi skulle have en frokost inden færgeafgang, så besøget på denne restaurant var ret spontant, men en sindssygt god oplevelse. Vi fik vin og deres tapas, og det var bare ren guf - og så ovenikøbet god service. Vi kommer gerne igen

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Y6643MEamandah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Tak for en dejlig sommeraften hos jer igår. Rigtig dejlig menu og skønne tapas, som faldt i god jord bordet rundt. Trods fuld belægning var betjeningen hurtig og I er gode til, at 'gå ind' i jeres gæster og komme med anbefalinger til både mad og drikke. Man føler sig set og hørt; værdsat som gæst. Stor ros til jer !!

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, SinesOplevelser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021 fra mobile enheder

Absolut frygtelig service. Super ærgerligt, vi havde booket bord til frokost lang tid inde. Vi tog til Bornholm for at være sikre på gode steder at spise. Vi syntes at tapas lød lækkert til frokost så vi valgte denne restaurant. Vi kom og en ung fyr viste os et bord og det var så den eneste service vi fik. Efter en rum tid valgte vi simpelthen at gå da de havde mere travlt med alt muligt andet end at sørge for at vi havde bare et menu kort at kigge i. Så, er i i Rønne, se jer efter noget andet, desværre.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Madsvp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Râzapâza, kiggede også på

 

Har du været i Râzapâza? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering