Kræmmerhuset ligger ude på landet - 10 km. fra Rønne og har åbent hele sommeren. Besøg den... læs mere
Hyggelig og helt fantastisk have, rigtig flot og velholdt, mange steder at sætte sig og nyde haven fra alle vinkler (mulighed for at købe kaffe).
God butik med rigtig meget forskelligt kunsthåndværk. Vi besøger helt sikkert Kræmmerhuset igen hvis turen går til Bornholm
Nu har vi været på Kræmmerhuset for anden gang, og heldigvis fik vi lidt bedre tid til at nyde haven, eller nærmere betegnet - parken. Hvor er da et dejligt sted, og det er et absolut must for folk "med hang" for haver. Kræmmerhusets shop er bestemt også et besøg værd, og der er noget for en hver pengepung. Stedet oser bare af fred, ro og harmoni.
Fantastisk flot have . Sikken en oplevelse - er besøg værd ❤️. Jeg kommer igen og jeg håber at Jeg kan kommer på have kursus til næste år
Fantastisk inspirerende have med blomster sæsonnen rundt. Mange tabloer rundt i haven. virkelig et besøg værd.
En privat større have med mange haveanlæg der er åbnet for 30 kr. pr. person. Her ser du bambuspinde anvendt anderledes, rio-net der også kan bruges til bede, ideer til hvordan træstubbe kan omformes. Og naturligvis et hav af blomster, buske, træer. Vi brugte 1½ time, og ejeren fortæller gerne om de enkelte ting i haven (hun står også i forretningen, hvor der sælges lettere kunst og livsstilsprodukter). Fin oplevelse, og husker den stadigt. Tag gerne kamera med, da ideerne er mange der vises.
Vi har været på Bornholm mindst femten gange uden dog at have været på Kræmmerhuset. Hvad vi ikke vidste, men havde fået at vide af venner, at stedet har en fantastisk stor have. Og den er så flot.
Stedets forretning byder på et hav af dejlige ting af høj kvalitet.
Men brug mindst to timer på Kræmmerhuset, nyd haven og tag et godt kig i forretningen. Personalet er super søde!