Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Tag på landet

Kræmmerhuset ligger ude på landet - 10 km. fra Rønne og har åbent hele sommeren. Besøg den... læs mere

Anmeldt d. 2. oktober 2020
Anders K
,
Frederiksberg, Danmark
Alle haveejere bør besøge Kræmmerhuset

Nu har vi været på Kræmmerhuset for anden gang, og heldigvis fik vi lidt bedre tid til at nyde... læs mere

Anmeldt d. 30. juni 2020
Ronald B
,
Hvidovre, Danmark
Læs alle 14 anmeldelser
  
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Medlemsvurdering
12
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
12
2
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 14 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juni 2020

Nu har vi været på Kræmmerhuset for anden gang, og heldigvis fik vi lidt bedre tid til at nyde haven, eller nærmere betegnet - parken. Hvor er da et dejligt sted, og det er et absolut must for folk "med hang" for haver. Kræmmerhusets shop er bestemt også et besøg værd, og der er noget for en hver pengepung. Stedet oser bare af fred, ro og harmoni.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, Ronald B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. maj 2020 fra mobile enheder

Fantastisk flot have . Sikken en oplevelse - er besøg værd ❤️. Jeg kommer igen og jeg håber at Jeg kan kommer på have kursus til næste år

Dato for oplevelse: maj 2020
Tak, Mariatang2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. maj 2020

Fantastisk inspirerende have med blomster sæsonnen rundt. Mange tabloer rundt i haven. virkelig et besøg værd.

Dato for oplevelse: maj 2020
Tak, 231susannea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. august 2019

En privat større have med mange haveanlæg der er åbnet for 30 kr. pr. person. Her ser du bambuspinde anvendt anderledes, rio-net der også kan bruges til bede, ideer til hvordan træstubbe kan omformes. Og naturligvis et hav af blomster, buske, træer. Vi brugte 1½ time, og ejeren fortæller gerne om de enkelte ting i haven (hun står også i forretningen, hvor der sælges lettere kunst og livsstilsprodukter). Fin oplevelse, og husker den stadigt. Tag gerne kamera med, da ideerne er mange der vises.

Dato for oplevelse: august 2019
1  Tak, Jesper_Copenhagen50
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juli 2019

Vi har været på Bornholm mindst femten gange uden dog at have været på Kræmmerhuset. Hvad vi ikke vidste, men havde fået at vide af venner, at stedet har en fantastisk stor have. Og den er så flot.
Stedets forretning byder på et hav af dejlige ting af høj kvalitet.
Men brug mindst to timer på Kræmmerhuset, nyd haven og tag et godt kig i forretningen. Personalet er super søde!

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, Ronald B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser