Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The Best ever !”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Grecotel Creta Palace Hotel
Vurderet som nr. 13 ud af 177 hoteller i Rethymnon
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 19. oktober 2017 fra mobile enheder

Vi besøger hotellet hvert år i uge 42 og glæder os i år over en større restaurant og en buffet, der nu er helt i top. Tæt på ala Carte i smag og anretning.
Personalet har gennem alle årene været udsædvanlige søde og hjælpsomme - og det har heldigvis ikke ændret sig.
I år var vi her 8 voksne og 2 små børn. Hotellets faciliteter og særlige børne- buffet stort set døgnet rundt, gør at Creta Palace er en ideel ramme om en ferie for flere generationer .

Overnattede: Oktober 2017, rejste med familie
Tak, Lene I
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Lene I,

thank you for this flawless comments, which makes us happy and proud at the same time.

It is a real pleasure to read that once again you enjoyed all aspects of your vacations and especially appreciate the friendliness and helpfulness of our staff, which remains steadfast all the years.

If you intend to come back next year please do not hesitate to contact me in advance
for any wishes or requests you may have (Georgios.perantonakis@grecotel.com).

We wish you, your family and friends all the very best for the forthcoming winter period and remain in the meantime

With many thanks and best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (737)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 738 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2017

Årets sommerferie gik for 4. år i træk til Kreta. Vores 1. gang med denne hotelkæde, tænker ikke det bliver den sidste. Havde en god dialog med hotellet allerede før ankomst, og alt var meget professionelt arrangeret fra ankomst til afgang.
Vi blev upgraded til familierum, så vi havde et ekstra værelse til børnene. Maden var i en klasse for sig i forhold til, hvad vi ellers har oplevet på 5. stjernede hoteller på Kreta.
De havde en helt fantastisk sky-bar, som absolut er et besøg værd, både hvad angår udsigt, men også drinks. Ligger i gåafstand til byen Rethymnon, som også er en udflugt værd. Kan absolut både anbefales både til par med eller uden børn.

  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Trinexxx
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Trinexxx,

thank you for your visit at the Grecotel Creta Palace and for your wonderful feedback, which will be forwarded to all department heads.

We are more than happy that we exceeded your expectations and you enjoyed your vacation, the upgrade accommodation for your family and the rooftop Sky Bar, which indeed is worth to visit.
Thank you also for your recommendation - this is one of the best awards for us!

We do hope to have the pleasure of welcoming you back to the Grecotel Creta Palace and to many more visits to the beautiful island of Crete.
In this case please do not hesitate to contact me in advance for any wishes you may have (Georgios.perantonakis@grrecotel.com).

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. september 2017 fra mobile enheder

Personalet er meget venlige og morgenmaden var udover al forventning! Vi blev opgraderet til en familiesuite og fordi vi ankom til hotellet ved midnatstid var der mad på værelset, på hotellets regning, hvilket var meget tiltrængt og lækkert! Vi kommer bestemt tilbage og vil også foreslå dette hotel til venner og familie. Man føler sig meget velkommen.
Meget dejlig oplevelse!

Overnattede: September 2017, rejste med familie
1  Tak, Trine D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. september 2017
Google Oversæt

Dear Trine D,

We are extremely happy you enjoyed your stay with us and want to thank you for this flawless comment on Tripadvisor.

It is a pleasure to read that you felt welcome and appreciated the friendliness of the hotel, the breakfast and your accommodation.

For us, the best satisfaction is when guests leave our hotel with the best impressions and memories and intend to recommend it to families and friends.

Thank you for choosing Creta Palace and we hope to see you again soon. In this case, please do not hesitate to contact me in advance if there is anything we can do to make your stay even more delightful (Georgios.perantonakis@grecotel.com).

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. september 2017

Havde set frem til et ophold i den fine ende men der var helt klart forhold som trak hotellet ned til et middelmådigt hotel med 2-3 stjerner, hvor forventningen helt klart var 5 stjerner.
Restauranterne på hotellet er alt for dyre sammenlignet med andre fine restauranter på øen samt der er en dresscode med lange bukser og skjorte, hvilket vi ikke var blevet informeret om inden ankomst.
For mange støjende Russere som ikke respekterer andre nationaliteter / gæster men kun tænker på sig selv.
Boede i bungalow til venstre for hotellet, hvilket var et støjende område da service området lå til denne side og der var støj derfra til klokken 02:00 om natten og igen fra klokken 7:00. Ikke et sted vi kommer igen når man tænker på hvad rejsen kostede.

Værelsestip: I hovedbygningen eller i bungalow ud mod stranden.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Y813FVks
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. september 2017
Google Oversæt

Dear Y813FVks,

thank you for visiting Grecotel Creta Palace and your feedback on Tripadvisor, from which however we are sorry to read that we did not meet with all your expectations.

In regards to the issues mentioned please rest assured that they have been subject of much thought and possible corrective measures have been considered and applied.
Concerning the dress code we would like to let you know that this is applicable in
all 5* hotels in the world.

Once again thank you and we do hope to have the pleasure of welcoming you back in one of our other Grecotel Resort hotels.

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juni 2016 fra mobile enheder

Vi boede en uge på creta palace, vi havde booket en uge i bungalow men fik ved ankomst besked om at hotellet var booket så vi blev opgraderet til et værelse med egen pool, det var en fantastisk dejlig overraskelse og vi har nydt det i fulde drag.
Det er anden gang vi bor på creta palace og kan varmt anbefale det. Morgenmaden er helt suveræn, der mangler ikke noget og alt er friskt og lækkert.
Personalet på hotellet er overaltmeget venlige og hjælpsomme.
Vi spise frokost i restauranten hver dag og de er et godt udvalg og maden er super lækker, ligeledes er personalet her meget søde og venlige.
Vi spiste ikke på hotellet da det kræver lange bukser og skjorte eller polo t-shirt og det havde min mand ikke med, eller havde vi helt sikker gjort der.
Kan endnu engang kun give helte creta palace de varmeste anbefalinger.

Overnattede: Juni 2016, rejste som par
Tak, fynskfrue
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dimitrisd100, General Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juni 2016
Google Oversæt

Dear Tripadvisor Member fynskfrue,

Thank you for your review and for sharing your holiday experiences on Tripadvisor.
It is a pleasure to hear that you enjoyed your time with us so much and that you appreciated the friendliness of the staff, the service and the upgrade accommodation.

We always try to do our best to make sure our guests have the best experience while staying with us. And it is a great reward to read when our guests travel back to their home countries with the best impressions and memories.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back to the Creta Palace for another delightful experience.

Dimitris Dinas
Assistant General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Rethymnon
2,8 km væk
Caramel Grecotel Boutique Resort
4,2 km væk
White Palace Luxury Resort
White Palace Luxury Resort
Nr. 10 af 177 i Rethymnon
966 anmeldelser
4,1 km væk
Rimondi Boutique Hotel
Rimondi Boutique Hotel
Nr. 1 af 177 i Rethymnon
658 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,9 km væk
Aquila Porto Rethymno
Aquila Porto Rethymno
Nr. 9 af 177 i Rethymnon
1.231 anmeldelser
79 km væk
Creta Maris Beach Resort
Creta Maris Beach Resort
Nr. 6 af 174 i Chersonisos
3.227 anmeldelser
2,4 km væk
Aquila Rithymna Beach Hotel
Aquila Rithymna Beach Hotel
Nr. 1 af 15 i Adelianos Kampos
2.343 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Grecotel Creta Palace Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Grecotel Creta Palace Hotel

Adresse: Missiria, Rethymnon, Kreta 741 00, Grækenland
Telefonnummer:
Beliggenhed: Grækenland > Kreta > Rethymnon Prefecture > Rethymnon
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 1 forretningshotel i Rethymnon
Nr. 2 spahotel i Rethymnon
Nr. 5 hotel ved stranden i Rethymnon
Nr. 10 luksushotel i Rethymnon
Nr. 10 familiehotel i Rethymnon
Nr. 23 romantisk hotel i Rethymnon
Prisområde: 921 kr.-4.960 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Grecotel Creta Palace Hotel 5*
Antal værelser: 335
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Grecotel Creta Palace Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Grecotel Creta Palace Rethymnon
Hotel Grecotel Creta Palace

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering