Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (906)
Filtrer anmeldelser
908 resultater
Medlemsvurdering
547
208
105
33
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
547
208
105
33
15
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 908 anmeldelser
Anmeldt 10. oktober 2017

Årets sommerferie gik for 4. år i træk til Kreta. Vores 1. gang med denne hotelkæde, tænker ikke det bliver den sidste. Havde en god dialog med hotellet allerede før ankomst, og alt var meget professionelt arrangeret fra ankomst til afgang.
Vi blev upgraded til familierum, så vi havde et ekstra værelse til børnene. Maden var i en klasse for sig i forhold til, hvad vi ellers har oplevet på 5. stjernede hoteller på Kreta.
De havde en helt fantastisk sky-bar, som absolut er et besøg værd, både hvad angår udsigt, men også drinks. Ligger i gåafstand til byen Rethymnon, som også er en udflugt værd. Kan absolut både anbefales både til par med eller uden børn.

  • Overnattede: september 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Trinexxx
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. oktober 2017
Google Oversæt

Dear Trinexxx,

thank you for your visit at the Grecotel Creta Palace and for your wonderful feedback, which will be forwarded to all department heads.

We are more than happy that we exceeded your expectations and you enjoyed your vacation, the upgrade accommodation for your family and the rooftop Sky Bar, which indeed is worth to visit.
Thank you also for your recommendation - this is one of the best awards for us!

We do hope to have the pleasure of welcoming you back to the Grecotel Creta Palace and to many more visits to the beautiful island of Crete.
In this case please do not hesitate to contact me in advance for any wishes you may have (Georgios.perantonakis@grrecotel.com).

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. september 2017 fra mobile enheder

Personalet er meget venlige og morgenmaden var udover al forventning! Vi blev opgraderet til en familiesuite og fordi vi ankom til hotellet ved midnatstid var der mad på værelset, på hotellets regning, hvilket var meget tiltrængt og lækkert! Vi kommer bestemt tilbage og vil også foreslå dette hotel til venner og familie. Man føler sig meget velkommen.
Meget dejlig oplevelse!

Overnattede: september 2017, rejste med familie
1  Tak, Trine D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. september 2017
Google Oversæt

Dear Trine D,

We are extremely happy you enjoyed your stay with us and want to thank you for this flawless comment on Tripadvisor.

It is a pleasure to read that you felt welcome and appreciated the friendliness of the hotel, the breakfast and your accommodation.

For us, the best satisfaction is when guests leave our hotel with the best impressions and memories and intend to recommend it to families and friends.

Thank you for choosing Creta Palace and we hope to see you again soon. In this case, please do not hesitate to contact me in advance if there is anything we can do to make your stay even more delightful (Georgios.perantonakis@grecotel.com).

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. september 2017

Havde set frem til et ophold i den fine ende men der var helt klart forhold som trak hotellet ned til et middelmådigt hotel med 2-3 stjerner, hvor forventningen helt klart var 5 stjerner.
Restauranterne på hotellet er alt for dyre sammenlignet med andre fine restauranter på øen samt der er en dresscode med lange bukser og skjorte, hvilket vi ikke var blevet informeret om inden ankomst.
For mange støjende Russere som ikke respekterer andre nationaliteter / gæster men kun tænker på sig selv.
Boede i bungalow til venstre for hotellet, hvilket var et støjende område da service området lå til denne side og der var støj derfra til klokken 02:00 om natten og igen fra klokken 7:00. Ikke et sted vi kommer igen når man tænker på hvad rejsen kostede.

Værelsestip: I hovedbygningen eller i bungalow ud mod stranden.
  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Y813FVks
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. september 2017
Google Oversæt

Dear Y813FVks,

thank you for visiting Grecotel Creta Palace and your feedback on Tripadvisor, from which however we are sorry to read that we did not meet with all your expectations.

In regards to the issues mentioned please rest assured that they have been subject of much thought and possible corrective measures have been considered and applied.
Concerning the dress code we would like to let you know that this is applicable in
all 5* hotels in the world.

Once again thank you and we do hope to have the pleasure of welcoming you back in one of our other Grecotel Resort hotels.

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juni 2016 fra mobile enheder

Vi boede en uge på creta palace, vi havde booket en uge i bungalow men fik ved ankomst besked om at hotellet var booket så vi blev opgraderet til et værelse med egen pool, det var en fantastisk dejlig overraskelse og vi har nydt det i fulde drag.
Det er anden gang vi bor på creta palace og kan varmt anbefale det. Morgenmaden er helt suveræn, der mangler ikke noget og alt er friskt og lækkert.
Personalet på hotellet er overaltmeget venlige og hjælpsomme.
Vi spise frokost i restauranten hver dag og de er et godt udvalg og maden er super lækker, ligeledes er personalet her meget søde og venlige.
Vi spiste ikke på hotellet da det kræver lange bukser og skjorte eller polo t-shirt og det havde min mand ikke med, eller havde vi helt sikker gjort der.
Kan endnu engang kun give helte creta palace de varmeste anbefalinger.

Overnattede: juni 2016, rejste som par
Tak, fynskfrue
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dimitrisd100, General Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. juni 2016
Google Oversæt

Dear Tripadvisor Member fynskfrue,

Thank you for your review and for sharing your holiday experiences on Tripadvisor.
It is a pleasure to hear that you enjoyed your time with us so much and that you appreciated the friendliness of the staff, the service and the upgrade accommodation.

We always try to do our best to make sure our guests have the best experience while staying with us. And it is a great reward to read when our guests travel back to their home countries with the best impressions and memories.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back to the Creta Palace for another delightful experience.

Dimitris Dinas
Assistant General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. september 2014

Vi nød vores ophold på dette dejlige hotel, vi blev opgradere til en familie bungalow, eneste minus var at den lå tæt på børnehaven.
Vi kan varmt anbefale halv pension maden er dejlig og der er rigeligt af den.
Omgivelserne er rene og pæne.
Eneste minus er at wifi ikke fungerer helt tilfredsstillende. Og at der kun er toiletter i underetagen fra bar og restauranten.
Vi glæder os til et gensyn forhåbentlig i maj 2015.

  • Overnattede: maj 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, Krj54
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Giorgos S, General Manager hos Grecotel Creta Palace Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. september 2014
Google Oversæt

Dear Krj54,

my name is Giorgos Skoulaxinos, I'm the General Manager of Grecotel Creta Palace.

Thank you for taking the time to write your comments on Tripadvisor, from which I was very happy to read that you enjoyed your holidays at our hotel and especially mention the good food quality and the cleanliness.

We would like you to know that all guest comments are taken under careful consideration, as our goal is the constant improvement of our product.

Hoping to have the pleasure of welcoming you again next year please do not hesitate to contact me in advance (georgios.skoulaxinos@grecotel.com) in order to assist you with any room wish you may have.

With best regards

Giorgos Skoulaxinos
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser