Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“RIGTIG søde mennesker men røvsyg mad”
Anmeldelse af Castelo Rethymno

Castelo Rethymno
nr. 36 af 434 Restauranter i Rethymnon
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 36 $
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 6. juli 2016

Hyggelig restaurant, enormt søde tjenere MEN mega ligegyldig mad.

Apollo har anbefalet stedet, hvilket vi ikke fatter en meter af, da maden ikke kunne være mere ligegyldig, det var ikke appetitligt anrettet og det smagte ligegyldigt.

Den eneste grund til at man skal besøge dette sted, er for at blive godt behandlet af de søde ansatte men snup bare noget at drikke også find et andet sted at spise jeres middag.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, emiliel0uise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.478)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

31-35 af 1.478 anmeldelser

Anmeldt 8. maj 2016 fra mobile enheder

Atmosfære osv skøn mad sublim service en diamant gemt i Rhetymnos små gader, jeg skal klart afsted en gang eller to mere inden jeg tager hjem

Dato for besøg: maj 2016
Tak, Betina V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2016

Mega hyggeligt sted , lækker mad , denne type af steder findes der en del af i den gamle bydel , betjeningen plejer at være god som regl ligger de ikke lige ud til de store åbne pladser men , ligger lidt gemte inde i de gamle bygninger.

Dato for besøg: juli 2015
Tak, arne2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2015 fra mobile enheder

Kan klart anbefale dette sted hvis man vil have lidt finere mad til fornuftige priser og rigtig rart personale.

Dato for besøg: oktober 2015
Tak, Anja P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2015

Set med charterøjne, er der her tale om en rigtig restaurant som ikke har billeder af deres mad langs hovedgaden, men et flot menukort og lækker mad. Jeg har besøgt stedetbåde i 2013 og 2015 og er særdeles tilfreds begge gange. Gårdhaven er hyggelig og giver stedet en særlig stemning.

Dato for besøg: juli 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, thomash799
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Castelo Rethymno, kiggede også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du været i Castelo Rethymno? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering