Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedste meze”
Anmeldelse af Nyn & Aei

Nyn & Aei
nr. 19 af 431 Restauranter i Rethymnon
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Græsk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 27. august 2020 fra mobile enheder

Vi var der også for et år siden og fik også denne gang deres meze. Uovertruffet. Og til meget få penge. Kvaliteten i top.

Dato for besøg: august 2020
Tak, MikaelconsultIng
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (994)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 994 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 fra mobile enheder

Rigtig hyggelig familie restaurant, med super god betjening. Vi fik 8 forskellige små lokale retter, alt sammen super godt og meget billigt. Bestemt et besøg værd

Dato for besøg: august 2020
Tak, clausa14
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019

Vi spiste de små mezzes plus en moussaka. Det var rørende billigt Ca 27 euro for 3 Pers. Inkl. Drikkelse. Maden var lækker og hjemmelavet og da jeg er lactoseintolerant blev der uden problemer byttet ud på nogle retter, så jeg kunne spise de fleste.Virkelig velsmagende kylling, tzatiki, moussaka, osv. I Hyggelig stemning, at sidde udenfor i en hyggelig gade er dejligt. En varm anbefaling. Man skal generelt vænne sig til på Kreta at der er rygning flere steder. Folk tænder gerne en cigaret mens nabobordet spiser. Dette er ikke restaurantens skyld, men vel mere et spørgsmål om forskelle på kultur.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Pan N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019 fra mobile enheder

Lidt små, men lækre autentiske græske retter. Sød og venlig betjening. Hyggelig gade. Intet at sætte en finger på. :)

Dato for besøg: august 2019
Tak, NFB88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 fra mobile enheder

Det er et super hyggeligt sted, som virkelig er autentisk, med et lokalt ærlig køkken. Værtinden anbefale ekstra retter, og de er super fine.
Vel til lavet mad, fra bunden.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, Nassman50
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Nyn & Aei, kiggede også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du været i Nyn & Aei? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering