Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Horrible”
Anmeldelse af Creta Hostel

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Creta Hostel
Vurderet som nr. 13 ud af 16 specialiseret indkvartering i Heraklion
Et TripAdvisor-medlem
121
Anmeldt 15. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Anmeldt 31. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Algedon_Werinberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, Charlotte C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. maj 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2015, rejste alene
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, PieroKalos
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Heraklion
6,7 km væk
Arolithos Traditional Cretan Village
0 km væk
Arhodiko Hotel
Arhodiko Hotel
Nr. 4 af 8 i Heraklion
50 anmeldelser
3 km væk
Lato Boutique Hotel
Lato Boutique Hotel
Nr. 5 af 58 i Heraklion
1.838 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,9 km væk
Galaxy Hotel Iraklio
Galaxy Hotel Iraklio
Nr. 3 af 58 i Heraklion
1.767 anmeldelser
2,6 km væk
Atrion Hotel
Atrion Hotel
Nr. 15 af 58 i Heraklion
464 anmeldelser
0 km væk
Aegialis Studios and Apartments
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Creta Hostel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Creta Hostel

Adresse: Rethymnou 10, Heraklion, Kreta 71303, Grækenland
Beliggenhed: Grækenland > Kreta > Heraklion Prefecture > Heraklion
Hotelstil:
Vurderet som nr. 13 ud af 16 specialiseret indkvartering i Heraklion
Prisområde: 139 kr.-215 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og HostelWorld, så du med ro i sindet kan reservere på Creta Hostel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering