“Prøv denne lille perle”

nr. 12 af 585 Restauranter i Chania
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 20. september 2022 fra mobile enheder

Rigtig god betjening og super lækker mad. Jeg fik slow cook lam og det være simpelhen så lækkert. Så jeg kan kun sige: prøv stedet i bliver ikke skuffet

Dato for besøg: september 2022
Tak, JanR3288
Anmeldelser (1.484)
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 1.484 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2022 fra mobile enheder

Meget veltilberedt mad, hyggelig stemning og fantastisk betjening. Gratis dessert (kage og frugtvin)
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Lene-Odenee
Anmeldt 10. juli 2021 fra mobile enheder

God service og fantastisk mad i en hyggelig, autentisk og ikke turistet gade. Vi fik hvidløgsbrød, lam, frisk fisk (sea bass) og en græsk pizza til os 4. Lammet var helt mørt, saftigt og med fantastisk smag og det samme kan siges om fisken, mens pizzaen ligesom hvidløgsbrødet var lavet på stenovn og lignede en deep pan pizza, men var let og sprød i skorpen. Alt i alt det bedste måltid vi har fået de 4 gange, vi har været på Kreta😋!

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, GregersDBruun
Anmeldt 8. oktober 2020 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted og lækker lokal mad! Vi fik tjeneren til at sammensætte en tapas menu og herved smagte mange forskellige ting. Også deres fantastiske hvidløgsbrød! 4 personer med vin og alt - ca 600 kr. 👍

Dato for besøg: oktober 2020
2  Tak, AndersTD
Anmeldt 6. oktober 2020

Hyggelig lille fortovsrestaurant. Meget venligt personale og en god service. Vi var her 2 gange på 14 dage. Det undrede mig at "Dagens menu" er den samme hver dag ??? Vi fik kartofler med fløde og røget svin. Sea food pasta, lam og hvidløgsbrød. Der til husets rose vin, som er ganske fin til prisen... Maden er ganske fin og smagte godt, men kvaliteten af sea food pastaen var meget svingende fra første besøg til andet besøg, en uge efter ??

Dato for besøg: september 2020
    • Mad
2  Tak, 111jesperc

Rejsende, der kiggede på Colombo Kitchen & Bar, kiggede også på

Chania, Chania Prefecture

Har du været i Colombo Kitchen & Bar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering