“Hyggelig middag for to”

Sterna Chrisi Akti
nr. 126 af 591 Restauranter i Chania
Restaurantoplysninger
Anmeldt 2. oktober 2023 fra mobile enheder

Super hyggelig restaurant, opmærksom betjening og dejlig mad til prisen. Lille lokalt sted gemt lidt af vejen men når først man har fundet er det en sand lille oase

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, LarsJ1672
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 1. september 2023 fra mobile enheder

Restaurant har skiftet navn i 2023
Men maden er stadigvæk virkelig go prisen tage i betrakning.

Bespisning til 6 inkl. drikke vare ca 600,- dkk

Dato for besøg: september 2023
Tak, Pumbaadk
Anmeldt 8. august 2023 fra mobile enheder

Ny restaurant. Service over standard og særdeles imødekommende tjenere. Fik burger og kanin. Kanin i pragtfuld sovs. Sad under åben himmel og ingen støj fra trafik eller larmende turister. Toiletter rene, velduftende og god plads. Menukort kunne godt friste til et besøg eller to mere.

Dato for besøg: august 2023
1  Tak, Jesper T
Anmeldt 22. juni 2023 fra mobile enheder

Dejligt sted, og utroligt dejligt veltillavet mad. Ser ikke ud af meget set fra vejen, men stort område til børn og man sidder i en stor have når man først er kommet ind. Meget venligt og opmærksomt personale. Stedet er ny åbnet, må ønske for dem at de får masser af gæster. Vi giver ihvertfald ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og vores bedste anbefalinger, prøv dem af !!!

Dato for besøg: juni 2023
2  Tak, Allan B
Anmeldt 7. juni 2023 fra mobile enheder

Meget lækker mad i hyggelige omgivelser. Pebber saganaki og kanin i vin var helt vidunderlige. Meget behagelig betjening med gode råd til valg af græsk vin til maden.

Dato for besøg: juni 2023
1  Tak, Kenneth E

Rejsende, der kiggede på Sterna Chrisi Akti, kiggede også på

Har du været i Sterna Chrisi Akti? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering