Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted”
Anmeldelse af Amphora Restaurant

Amphora Restaurant
nr. 93 af 533 Restauranter i Chania
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 35 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Super lækker mad, helt fantastisk service, lækker udsigt og gode priser. Hvad mere kan man forlange? Restauranten er ovenikøbet ultra autentisk og virkelig hyggelig

Dato for besøg: august 2021
Tak, 28milles
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.948)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.949 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2020 fra mobile enheder

Det bedste ved restauranten er at man selv får lov til at beslutte sig om man vil spise der eller ej ingen anmassende sælgere/tjener. Bord lige ud til vandet som starter gik vi tzatziki og pandestegt brød. Efterfølgende tog vi deres fiskeplatte til 2, det var rigtig lækkert og en oplevelse uden lige. Kommer helt sikkert igen hvis jeg kommer til Kreta igen .

Dato for besøg: oktober 2020
2  Tak, tanjazacho
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 fra mobile enheder

Dejlig dejlig oplevelse. Skøn mad, skøn udsigt og skøn betjening. Alt i alt en dejlig middag. Jeg fik deres Kyllinge gyros, og min kæreste, deres hvidløjsrejer med ris. Vi var begge fuld ud tilfredse og glade. Servicen var tip top og deres tzatziki var den bedste vi har fået hele ferien

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, alexanderkjadetmig
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

Så bliver det ikke bedre.....vi fik hallomi til forret, hovedret: min kæreste fik pasta med skaldyr og jeg fik klefito(lam bagt med ost/hvidløg/kartofler/tomat) og Husets hvidvin .

det hele gik op i en højere enhed. Super betjening i super omgivelser lige ud til havnen. Restauranten er i særlig smart i græske farver

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, 54bendtp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 fra mobile enheder

Vi var fem voksne som spiste deres fiskeplatte. Ville dog ønske at der var lidt mindre småfisk. Desuden var de små rejer nærmest kun skaller. Der var rigtig meget, så måske lidt mindre og lidt bedre. Men super betjening og hyggeligt sted. Og maden smagte godt.

Dato for besøg: august 2019
2  Tak, joanhansen21
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Amphora Restaurant, kiggede også på

 
Chania, Chania Prefecture
Chania, Chania Prefecture
 

Har du været i Amphora Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering