Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Porto Kalamaki Hotel Apartments
Hoteller i nærheden
1.043 $
166 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Samaria Hotel(Chania)
212 $
202 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Corinna Mare Suites & Studios(Chania)(Meget for pengene!)
119 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Sea Breeze(Kalamaki)(Meget for pengene!)
115 $
106 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Ved stranden
  • Gratis internet
191 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Helios Apartments(Agii Apostoli)
69 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 21 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 21 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 87 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Calypso Apartments(Agii Apostoli)(Meget for pengene!)
81 $
Orbitz.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Yakinthos Hotel(Agii Apostoli)
Orbitz.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Niriis Hotel(Agii Apostoli)
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
Veronica Hotel(Agii Apostoli)
Hotels.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (415)
Filtrer anmeldelser
415 resultater
Medlemsvurdering
212
156
32
12
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
212
156
32
12
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
11-16 af 415 anmeldelser
Anmeldt for 20. juli 2016 fra mobile enheder

Vi fik et værelse ud til vejen, altan var skærmet af træer, ellers kunne udsigt til haven måske have opvejet larmen fra vejen. Føltes som at bo ved siden af en motorvej.

Personalet generelt meget venlige på hotellet.

Værelserne var rene

Pool og poolbar var ok

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
1  Tak, EvaLykke P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 8. juli 2016 fra mobile enheder

Porto Kalamaki er fint til prisen.
Værelser: Ok værelser med køleskab og kogeplader. Flot altan.
Poolområde: Lækker pool, kan i højsæsonen være svært at få solseng.
Poolbar: Supergod med masser af gode drinks
Mad: Hotellets mad er ikke særlig god.
Personale: Fint, venligt personale
Tip: bed om værelse væk fra poolen, hvis I vil have lidt ro. Der kan godt være en del larm til fx græsk aften ved poolen.
Beliggenhed: Langt fra byen. Der er tre-fire restauranter (de er helt fine) i nærheden. Kato Stalos og Agia Marina (4-5 km væk) har super restauranter og underholdning.
Bil anbefales. Der kan nemt parkeres ved hotellet og det er rart at kunne komme rundt - ellers er taxa påkrævet. Prøv Fish spa og massage i Agia Marina. Det er en oplevelse.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, Bitten1970
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 27. juni 2016 fra mobile enheder

Jeg ankom lidt over midnat til Hotel Porto Kalamaki vær. 112
Som viste sig at være en kælderlejlighed.
Denne STANK af fugt og indelukkedhed og der var synlige fugtskader. Lugten hang i gardiner, madras, i skabe og i hele rummet.
Jeg henvendte mig straks til receptionen og bad om et andet værelse. En meget høflig kvinde fortalte, at hun desværre ikke kunne klare dette, på nuværende tidspunkt, men ville søndag formiddag undersøge, om jeg kunne skifte værelse mandag.
På grund af lugten, var det umuligt at sove ( trods åbne vinduer)
Søndag morgen kontaktede jeg igen receptionen, og fik at vide, hun ikke kunne love noget, kun måske. Hun ville give besked over middag, hvor hun måtte afvise ønsket.

Overnattede: maj 2016, rejste alene
7  Tak, Adel A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 27. juni 2016

Hotellet var fint. Omgivelserne var fine. Området var for stille, og hotellets underholdning var til tider for meget. Personalet var flinke og hjælpsomme, hvis det var påkrævet. Restauranten var hyggelig og maden veltillavet med et rimeligt udvalg.

Overnattede: maj 2016, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
2  Tak, glenni g
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 25. juni 2016

Godt hotel med god beliggenhed. Gåafstand til Chania - ca. 4 km. God strand i nærheden. Dejlige værelser og dejligt og hjælpsomt personale. Sengene er dog lidt hårde. Der er flere gode restauranter i området. Det er værd at gå en tur op af bjerget til den lille by deroppe. Der er ægte græsk stemning.

Værelsestip: Dejligt lejlighed med god plads. Dejlig stor altan. Sengene var dog lidt for hårde efter min smag.
Overnattede: april 2016, rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
3  Tak, Susanne W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser