Fremragende service!
Vi bookede en taxa fra havnen i Piraeus til Athen Lufthavn. Alt forløb eksemplarisk fra booking til afhentning ved vores færge og service undervejs. Kan varmt anbefales!
Fremragende service!
Thank you for your review!
We couldn't thank you enough for your kind words, trust and support! We look forward to your next trip with us!
We wish you all the best
Vi havde 38 minutter til at komme fra Athens lufthavn til Piraeus, da vores fly og efterfølgende baggage var forsinket. Vi skulle nå en færge. Vi ankom foran færgen 2 min. før afgang. VI VAR SÅ GLADE FOR IKKE AT SKULLE BRUGE PENGE PÅ NYE BILLETER OG HOTELOVERNATNING.
We thank you for your kind words!
We do hope you won't hesitate to use our services again in any of our Welcome destinations! In the meantime, allow us to wish you many more happy adventures!
We wish you all the best,
Flotte rene biler, meget venlige drivers, komme gerne lidt før tiden.
Fortæller også hvad man kan opleve og kommer med hyggelige råd til mad og events.
Bare så godt!
Hello, thank you for your review. We do hope you think of us again in the future and want to invite you to follow us on social media to stay updated about our new destinations and offers. Happy travels!
Sikke en fantastisk service, bliver mødt med smilende glad og total serviceminded gut, der tog vores bagage og bragte os hurtigt ud til bilen, retur fra en super ferie i Barcelona hvor chaffeuren hjalp os hele vejen igennem bordingen, sørgede endvidere for at bagagen blev tjekket ind og guidet os hurtigt og præcist igennem fast track.
Super service
Thank you for your review!
We look forward to welcoming you again in our other cities. Find us on social media for our updates and offers as well! Happy travels!
Blev modtaget i lufthavnen i Madrid som aftalt. Ved afhentning var der heller ikke nogen problemer, selvom vi en time før afhentning skiftede opsamlingsadresse.
Thank you for your kind review! Best, Welcome Pickups Team
Vi blev mødt af vores chauffør Alekos i lufthavnen og blev allerede her behandlet som VIPs. Han tog bagagen, førte os til taxaen, lod min partner ryge sin cigaret og lod os forstå vi blot skulle slappe af. Bagagen blev lagt pænt i bagagerummet og bagdørene åbnet. I bilen ventede en flaske kold juice og kold vand til hver af os, hvilket vi synes var flot og uventet gestus. Tuen var super behagelig med masser af brugbare Infoshop og hyggesnak ind imellem. Den bedste taxaoplevelse vi nogensinde har haft. Den bliver svær at overgå. Tak Alekos!
THank you for your kind review! Best, Welcome Pickups Team