Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wonderful hotel - absolutely loved it!”
Anmeldelse af Hermes Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Hermes Hotel
Vurderet som nr. 15 ud af 282 hoteller i Athen
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 22. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Len_Lambchop
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dorina S, General Manager hos Hermes Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. marts 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.594)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

913-917 af 1.594 anmeldelser

Anmeldt 18. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, gauri169
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dorina S, General Manager hos Hermes Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, indiglau
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dorina S, General Manager hos Hermes Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Steve D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dorina S, General Manager hos Hermes Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. januar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Our excellent room was on the fifth floor, with balcony, at the front I think.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, pandora34
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dorina S, General Manager hos Hermes Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. januar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Athen
Plaka
Plaka Hotel
Plaka Hotel
Nr. 12 af 282 i Athen
3.439 anmeldelser
Plaka
Central Athens Hotel
Central Athens Hotel
Nr. 30 af 282 i Athen
1.825 anmeldelser
Thissio/Makriyanni
Herodion Hotel
Herodion Hotel
Nr. 10 af 282 i Athen
2.437 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Thissio/Makriyanni
The Athens Gate Hotel
Omonia
Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel
Omonia
Athens Center Square
Athens Center Square
Nr. 22 af 282 i Athen
1.409 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hermes Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hermes Hotel

Adresse: 19 Apollonos Street | Plaka, Syntagma, Monastiraki, Athen 105 57, Grækenland
Telefonnummer:
Beliggenhed: Grækenland > Attica > Athen > Plaka
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 4 forretningshotel i Athen
Nr. 9 familiehotel i Athen
Nr. 13 romantisk hotel i Athen
Prisområde: 447 kr.-1.109 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Hermes Hotel 2*
Antal værelser: 45
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hermes Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Hermes Hotel Athens

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering