Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 08.00 - 19.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Panathenaic Stadium
fra 67,65 $
Flere oplysninger
fra 48,32 $
Flere oplysninger
fra 66,44 $
Flere oplysninger
fra 44,09 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (6.737)
Filtrer anmeldelser
6.737 resultater
Medlemsvurdering
3.980
1.828
800
103
26
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.980
1.828
800
103
26
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
20-25 af 6.737 anmeldelser
Anmeldt d. 29. december 2015 fra mobile enheder

Hvis man har i baghovedet at Athen afholdte den første olympiske lege i nyere tid 1896, så er det et imponerende skue ud over byen, og især åbningen imellem by og arena er betagende.
Gå IKKE uden om den lidt hemmelige port nederst i arenaen som huser næsten alle originale fakler, som har båret den olympiske ild. Meget overraskende oplevelse... Husk at løbe en runde bare fordi du kan..

Dato for oplevelse: december 2015
Tak, Anne H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. november 2015 fra mobile enheder

Storslået bygningsværk, hvor man næsten kan mærke adrenalinsuset fra fortidens kampe.
Det er første og med sikkerhed eneste gang i de sidste 20 år jeg har løbet en tur på et stadion...

Dato for oplevelse: november 2015
Tak, Prause
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. november 2015 fra mobile enheder

Man kan stå udenfor og kigge ind og tro man har sparet penge, men nej man snyder kun sig selv ved ikke at gå derind. Det er fantastisk at gå rundt derinde samt at gå på trapperne fornemme hvordan det må have været den gang. Husk at gå ind på museet hvor man kan se alle de olympiske fakler igennem tiden.
Sidst men ikke mindst , husk at gå op af alle trapperne nede ved indgangen bare i den modsatte side og du har den smukkeste udsigt til Akropolis

Dato for oplevelse: november 2015
Tak, saint1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. oktober 2015

Ikke så meget andet end at sige been there - done that. Fin historie, men et enormt monument som nu ikke bruges til noget mere...

Dato for oplevelse: oktober 2015
Tak, evamaleneh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. oktober 2015 fra mobile enheder

Det meste af stadion kan ses udefra, men vil alligevel anbefale at man betaler for adgang med audioguidet tour. Man kan gå rundt oppe på tribunerne, løbe rundt på banen, tage sit billede på medaljeskamlen og se presserummet med olympiske fakler.

Prisen er kun 5€

Dato for oplevelse: oktober 2015
1  Tak, Torpegart
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser