Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Thon Hotel Brussels City Centre(Saint-Josse-ten-Noode)(Meget for pengene!)
98 $
81 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Besparelsesbesked! 20 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 20 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 101 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Crowne Plaza Hotel Brussels - Le Palace(Saint-Josse-ten-Noode)(Meget for pengene!)
104 $
100 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Hotel Villa Royale(Saint-Josse-ten-Noode)
94 $
75 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Hotel des Colonies(Saint-Josse-ten-Noode)
74 $
65 $
Agoda.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Hotel Siru(Saint-Josse-ten-Noode)
98 $
89 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
Hotel Prestige(Saint-Josse-ten-Noode)
57 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
NH Brussels Bloom(Saint-Josse-ten-Noode)(Meget for pengene!)
105 $
98 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Hotel Albergo(Saint-Josse-ten-Noode)
58 $
52 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Best Western City Centre(Saint-Josse-ten-Noode)
84 $
70 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Anmeldelser (2.690)
Filtrer anmeldelser
2.690 resultater
Medlemsvurdering
575
1.000
694
296
125
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
575
1.000
694
296
125
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.690 anmeldelser
Anmeldt for 19. september 2016 fra mobile enheder

Dette hotel ligger fantastisk i centrum. Du kan gå til rigtig mange gode særværdigheder. Rigtige gode værelser, fantastisk hjælpsom reception og et dejligt morgenbord med alt hvad hjertet kan begære. Du skal lede længe efter et så venligt personale.

Overnattede: september 2016, rejste som par
Tak, Jan T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
VieriBiticchi, General Manager hos Hilton Brussels City, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. september 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

I am happy to read you fully enjoyed your stay with us and thank you for the delightful comments concerning the team which with pleasure I will share!

Thank you very much for having chosen the Hilton Brussels City and we look forward in welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Vieri Biticchi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 30. august 2016

Dejligt hotel hvor der er rigtig god mulighed for at anvende fitnesscenter med gode redskaber inklusiv sauna og tyrkisk bad som ligger umiddelbart ved hinanden. business center med gratis computer og internet adgang fungerer. Hotellets placering ved Rogier plads er helt ideel og metro station 150 m. fra hotel. City 2 med bl.a. Carrefour super market gør ogaå beliggenheden ideel i Brussel.

  • Overnattede: august 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
Tak, John R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
VieriBiticchi, General Manager hos Hilton Brussels City, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. august 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your review on Tripadvisor!

I am happy to read you enjoyed your stay with us well appreciating our location and our wellness centre.
Indeed our central location makes us an ideal starting point in exploring all that this great city has to offer.

Thank you very much for having chosen the Hilton Brussels City and we look forward in welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Vieri Biticchi
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 7. juni 2015

Har du brug for en hotel centralt beliggende i Bruxelles, så er Hilton Brussels City et rigtig fint valg. Værelserne har en fin størrelse og fremstår pæne og rene. Morgenmaden har også en fin standard.

  • Overnattede: juni 2015, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
Tak, Bettina G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
VieriBiticchi, General Manager hos Hilton Brussels City, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. juni 2015
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you very much for your review on Tripadvisor.

We are very happy to read you enjoyed your stay with us, appreciated fully our central location and breakfast offering.

Thank you for having chosen the Hilton Brussels City and look forward in welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Vieri Biticchi
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. april 2013

Boede på Hilton på forretningsrejse med møder flere steder i byen. Ankom sent en søndag aften. Fik alligevel en super forretningsmiddag med 3 personer. Super værelse med gode faciliteter for en forretningsmand. Beliggenheden er super central i byen.

  • Overnattede: marts 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, flborre
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 30. januar 2013

Boede på Hilton i forbindelse med forretningsrejse.
Ankom sent og blev mødt af venligt og effektivt personale. Fik udleveret en gratis drink til baren. En virkelig fin gestus.

Jeg havde booket et "king deluxe room" med sofa og en king bed.

Jeg fik i stedet et standard værelse, som er mindre og med twin beds og opdagede først bagefter fejlen. Principielt synes jeg det er dårlig service og styring at man ikke bliver gjort opmærksom på dette i forhold til den booking man har lavet. I stedet håber man at det glider ubemærket hen. Det gjorde det så også, men det er tvivlsomt om jeg ville satse på det hotel igen. Så her er skaden sket.

Det skal siges at værelset var pænt indrettet, rent og med de sædvanlige assesories (the/kaffe, badekåbe/slippers, shampoo mv.)

Morgenmad var standard og i orden. Gratis wifi i lobby, men enorme 20€ på værelset. Det er helt uforståeligt på et business hotel som Hilton!

Ingen tvivl om, at min bedømmelse havde fået tre eller fire stjerner, hvis det ikke var glippet med værelseskategorien.

Værelsestip: Tjek at du får det værelse, som du har booket!
  • Overnattede: januar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, gsj205
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser