Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 09.00 - 12.30, 14.30 - 18.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Porto Cathedral (Se Catedral)
fra 18,16 $
Flere oplysninger
fra 30,50 $
Flere oplysninger
fra 12,80 $
Flere oplysninger
fra 22,56 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (4.646)
Filtrer anmeldelser
4.646 resultater
Medlemsvurdering
1.826
1.951
755
89
25
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.826
1.951
755
89
25
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.646 anmeldelser
Anmeldt d. 11. januar 2020 fra mobile enheder

Flot og storslået oplevelse. Fine gamle flise dekorationer. Fantastisk udsigt fra arealet foran katedralen.

Dato for oplevelse: januar 2020
Tak, elinras
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. oktober 2018

Om katedralen med tvillingetårne ses fra slugten i byen eller f.eks. fra Ponte Luis-broen så synes den meget imponerende bygget på et højt forbjerg til floden. Nærmere på kan man sagtens se, at bygningen er romansk fra tidlig middelalder. Langt de fleste kirker undergår til- og ombygninger gennem århundreder og det gælder også katedralen ikke mindst med de barokke elementer i facaden.
Indvendig er man i fuld gang med en omfattende renovering,som betyder at meget store dele af kirken og inventar er afspærret.

Dato for oplevelse: oktober 2018
Tak, Henrik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. september 2018

Under bytur med Kultur Rejser kom vi forbi den smukke Porto Cathedral som byder på enestående byggeri indvendigt som udvendigt. Cathedralen er virkelig et besøg værd. Udvendigt fremstår højt monument

Dato for oplevelse: juni 2018
Tak, allansteensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. september 2018 fra mobile enheder

Fantastisk flot - flot højt beliggende . Et besøg kommer man ikke uden om hvis man er i Porto. Storslået.

Dato for oplevelse: september 2018
Tak, jorn2804
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. maj 2018

Flot ligger den, Portos katedral, på sit eget lille bjerg tæt på floden.

Kirkens opførelse blev påbegyndt sidst i 1100-tallet, og den romanske stil er sådan set den dominerende, men de senere tilføjelser i andre stilarter ses alligevel meget tydeligt. Allerede når man betragter den majestætiske facade med de to store tvillingetårne og den romanske roset centralt placeret over indgangsportalen, er det tydeligt, at her er sket noget: Indgangsportalen er nemlig i barok stil, og det virker altså lidt mærkeligt med dette sammenstød mellem den renfærdige romanske stil og så den barokke portal med sine buer og søjler. Den er selvfølgelig fin nok, den passer blot ikke ind her.

Der er meget at se og beundre inde i kirken, som er en treskibet basilika med sidekapeller for eksempel Capela de Sao Vicente og capela funeraria de João Gordo.
Også i kirkerummet har gotiske og barokke stilelementer fundet vej ind, men det fremtræder ikke så markant ’forkert’ som den nævnte indgangsportal i facaden.

Man kan besøge det tilhørende kloster og her er et fint museum inde i kirken med messehageler, skulpturer, lidt malerier og andet.

Dato for oplevelse: april 2018
1  Tak, DanishTravelor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser