Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Booking.com
108 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 21/05/21
Book nu, betal under opholdet
Agoda.com
113 $
95 $
View deal
SPAR 18 $
Gratis afbestilling indtil d. 20/05/21
Hotels.com101 $
eDreams108 $
Hurb113 $
Vis 18 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.261)
Filtrer anmeldelser
1.261 resultater
Medlemsvurdering
660
429
121
30
21
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
660
429
121
30
21
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.261 anmeldelser
Anmeldt d. 26. november 2016 fra mobile enheder

Vi boede en uge i en af hotellets lejligheder på 6. etage i bygning A.
Super lejlighed med aflukkelig køkkenniche med kogeplader, køleskab med frostboksen og mikro. Og da vi bad om en kaffemaskine fik også det. Stue med spisebord, sofa, bord og fjernsyn. Separat soveværelse med stor dobbeltseng og gode madrasser. Stort badeværelse. Balkon ned udsigt ud over vandet. Alt er pænt og velholdt. Pool ude og inde. Centralt beliggende med 2 minutters gang til Forum shoppingcenter, masser af restauranter i nærheden + hotellets egen, som dog er i den dyre ende. 3,5 km fra Funchal centrum, som kan gøres på gåben langs strandpromenaden ind til byen og derefter gennem parken. Alternativt holder bussen (rute 02) lige uden for hotellets reception.
Hotellet har endvidere mange fælles terrasser og andre faciliteter.
Værelser med lige numre har morgensol på terrasserne, mens værelser med ulige numre har aftensol. Vi mødte kun flinke og smilende medarbejdere, som gjorde alt hvad de kunne for gøre vores ophold behageligt. Bestemt et sted som kan anbefales og som vi også selv gerne vender tilbage til igen

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Aage J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ArciliaMartin, Manager hos Golden Residence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. januar 2017
Google Oversæt

We truly apologize for not being able to reply in the same language.

Thank you very much for your compliments towards our team of professionals, we are extremely proud to know that, we had the opportunity to provide you with such positive experiences and memorable moments.

Looking forward to welcome you back to the Golden Residence Hotel in a not too distant future, we remain with our kindest regards.

Arcília Martin
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt d. 24. oktober 2016 fra mobile enheder

God beliggenhed med busser til Funchal hver 20 minutter ved lav pris. Rene værelser, gennemsnitlig restaurant og lidt under gennemsnittet. Indendørs og udendørs pool, og en pragtfuld udsigt over havet. Vi var i en suite med køleskab og som var fantastisk med snacks og drikkevarer.

1  Tak, Jannike S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
ArciliaMartin, Manager hos Golden Residence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. november 2016
Google Oversæt

Thank you for your comments which are most valued to us, based on them we will always keep our efforts to improve.

We sincerely hope that you consider the Golden Residence Hotel for your next holidays.

Look forward to the pleasure welcoming you again.

Kind regards,

Arcília Martin
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2016

Vi er en familie på 4. 2 voksne og to børn på 12 og 14. Vi havde et meget stort familieværelse. Det bestod af 2 meget store værelser, stort badeværelse og et godt tekøkken. Derudover var der en skøn altan med fantastisk udsigt. Udsigten havde vi ellers valgt fra pga prisen- men fik det alligevel! Dejlig overraskelse!
Væelset blev gjort så fint rent hver dag og de tog også opvasken og stuepigerne var supersøde!

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Gitte H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ArciliaMartin, Gerente hos Golden Residence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2016
Google Oversæt

I truly apologize for not being able to reply in the same language.

Thank you very much for your kind comments regarding your experience of our services and facilities.

Your compliments towards our hotel as well as towards our team and hotel standards of service were very much appreciated by all of us. It is always a great pleasure for us to have the opportunity to provide positive and memorable experiences to our guests while staying with us.

We wish you a great summer season and hope to have the pleasure of welcoming you back in a near future.

Yours faithfully,

Arcília Martin
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. maj 2016

Vi havde booket en suite. Stort dejligt værelse og skøn havudsigt,- men komfort og mad var en STOR SKUFFELSE!
Da hotellet ligger et stykke udenfor byen, havde vi håbet, at vi kunne spise aftensmad på hotellet. Desværre var både a la carte restauranten og morgenmaden TRIST og KEDELIG. - Det sprøde, det salte, det sure og det stærke MANGLEDE FULDSTÆNDIGT.
Vi fik IKKE BADEKÅBER, IKKE BADETØFLER, INGEN BADEMÅTTER. ( Ikke i orden på et 4 stjernet hotel.)
Personalet var dygtige, venlige og effektive, men det hjalp ikke på de mangler hotellet havde.
For kørestolsbrugere er hotellet et godt valg, især hvis man er forberedt på at maden ikke er i top. .

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Gertrud J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ArciliaMartin, Manager hos Golden Residence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. maj 2017
Google Oversæt

I truly apologize for not being able to reply in the same language. Thank you so much for taking the time to write and share your thoughts about your recent holiday experience at Golden Residence Hotel.

We were sorry to know that you were not very happy with some of our services, however, we would rather prefer you had presented your complaint while still staying with us, because then we would have had the possibility to take action according with your dissatisfactions. Our team of professionals work very hard to immediately correct any misunderstanding to make our guests feel special and at home.

We sincerely hope that you will take our reply in consideration and give us the pleasure of welcoming you back in a not too distant future.

Yours faithfully,

Arcília Martin
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. februar 2016

Er lige kommet hjem efter 2 uger på dette skønne hotel, et af de bedste hoteller vi har boet på ! Vi havde en suite, ved dog ikke lige hvad forskellen er på den og en lejlighed.
Men rigtig fin og fantastisk udsigt fra vores altan på 7. etage, både til havet på den ene side og bjergene på den anden side. Vi boede i blok A , vil dog anbefale blok C som ligger nærmere havet. Servicen er i top, hvis der er mangler bliver det straks udbedret.
F.eks ville vi gerne have en stegepande, lavede en del mad selv, der gik ikke en halv time efter ønsket, så havde vi en stegepande. Efter første nat i en hård seng, bad vi om en rullemadras, straks kom der en ung mand og redte sengen om med en rullemadras. hele vejen igennem var der super service, og rengøingen var i top, der blev gjort rent hver dag, og skiftet sengebetræk flere gange om ugen, håndklæder efter behov, skulle bare lægge dem på gulvet. Vi havde morgenmad alle dage, og det var en fornøjelse hver dag, brødet var så lækkert og flere slags pålæg samt oste foruden alt det lune. Vi sluttede altid morgenmaden af med en kop kaffe som vi tog med ned i haven til den mest vidunderlige udsigt over havet!
Der er et fint pool område, tror nu at vandet var ret koldt, men så er der indendørs pool, samt spa og wellness!
Hotellet ligger et godt stykke uden for Funchal, men der er en strandpromenade hele vejen, hvis altså man er godt til bens, ellers går bussen lige uden for døren, og det er billigt at køre i bus. Få hundrede meter til højre ligger et stort moderne Center, med et flot supermarked som har alt, også en slagter afd. samt fisk og bager afd. så hvis man er på egen kost er der mange muligheder, også færdigretter lige til micro ovnen.
Der boede ikke ret mange danskere på hotellet, mest englændere og tyskere, vil gerne reklamere lidt til skandinaverne, har man først boet på dette hotel vender man helt sikkert tilbage. Et lille hjertesuk, Wi fi som er gratis, virker desværre ikke på værelset, kun i receptionen og biblioteket, samt fællesområder.
Vi rejste med Apollo og vender gerne tilbage!

Værelsestip: De øverste etager har den flotteste udsigt til alle sider. Blok C ligger nærmest havet!
Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Inger T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ArciliaMartin, Gerente hos Golden Residence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. maj 2016
Google Oversæt

I truly apologize for not being able to reply in the same language.

It was with great pleasure that we have acknowledge your comment about your stay at the Golden Residence Hotel and we thank you for having shared it with TripAdvisor readers.

Our guest’s opinions are always most valued as it is based on them that we keep all our efforts to improve and continue being your hotel of choice in Madeira. Definitely it was a great pleasure to hear that you had an enjoyable stay in our Hotel.

Concerning the Wi-Fi, we are very happy to inform you that we will have this service, in every room and throught out the hotel, free of charge, in a short term!

Looking forward to welcome you back to the Golden Residence Hotel in a not too distant future, we remain with our kindest regards.

Arcília Martin
Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser