Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
234 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
303 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
114 $
94 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
250 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
389 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Alto Lido(Funchal)
164 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
140 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
143 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (931)
Filtrer anmeldelser
931 resultater
Medlemsvurdering
784
119
17
5
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
784
119
17
5
6
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 931 anmeldelser
Anmeldt for 2. september 2016

Er kommet på Eden Mar de sidste 23 år ca 2 gange årligt i sommertiden og Residence de sidste 10 år i januar i mindst 4 uger har holdt jul og nytår der. Er nu i kørestol og man får fra alt personale en fantastisk betjening og hjælp, vort sommerhus, Har nogle skønne små byer og en skøn natur , dejlig temperatur og skøn sol.

Værelsestip: Handicapvenligt
  • Overnattede: juni 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Service
1  Tak, mbjjensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AndreCaldeira, General Manager hos The Residence, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. september 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

We hope that we will continue to have the pleasure of your visits for many future visits!

Best Regards,

André Caldeira

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 16. maj 2016 fra mobile enheder


Vi besøgte hotellet med gode venner, og er alle enige om at det er et dejligt roligt og hyggeligt indrettet hotel, med gode faciliteter, både i løbet af dagen ved swimmingpools, og om aftenen. På stedet er der forskellige restauranter med forskellige temaer, og man kan vælge og afslutte dagen i baren med dans til levende musik. Et meget voksent publikum. Også flere super restaurant tilbud i gåafstand fra hotellet.

Overnattede: maj 2016, rejste med venner
Tak, oschmitto
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 22. januar 2016

Dette år havde vi en 2-værelsers lejlighed med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og hotellets have, der nærmest er en subtropisk botanisk have. Hotellets 4 restauranter laver god mad, og der er musik og dans hver aften i de to barer. Personalet er venligt og imødekommende, og kondirum, indendørs svømmebassiner og spa er fine. Alt i alt et rigtig dejligt hotel.

  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Jens Peter B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 17. marts 2015

Vi rejste et ældre og gangbesværet par til dette paradis hotel i marts 2015!! Det er egentlig et helt hotel kompleks med 3 forskellige hoteller tilknyttet. Vi boede på The Residence (Lejligheder) men Hotel Portomare og hotel Eden Mare er beliggende samme sted og alle 3 hoteller deler faciliteter, så vælg hvad du har lyst til for alt er bare super perfekt her. Det er et utrolig smukt sted med egen park og egen orkidehave, 3 pools og restauranter, barer underholdning. Fantastisk personaler. pinlig orden og renlighed ude som inde. Værelserne er rene bal-sale og sengene ligeså. Denne gang glædede vi os IKKE til at komme hjem til egne senge. Hotellets var fantastiske. Hele komplekset er derudover meget handicapvenligt, så lad dig ikke afskrække af det bakkede terræn, for der er elevator overalt og busstoppestedet med alverdens forsk. busser holder direkte i gadeplan uden for receptionen. Der er gratis Shuttle bus det meste af dagen til Funchal 4 forskellige steder.

Værelsestip: The residence er lejligheder med køkken. Portomare og Eden mare er hotelværelser men med køleskab. Der kan vælges både havudsigt og/eller pool udsigt. Begge er lige fantastiske.
  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, anne mette n
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 10. november 2014

Bor der 2 gange årligt. Det er bare toppen.
Skøn lejlighed, Super personale, Dejlige pools, Smuk have.
Dejlige restauranter i selve Porto Bay området.
Vi er kommet der gennem de sidste 10 år og vil fortsætte så længe, vi kan.
Ældrevenligt og adgang for kørestole og barnevogne.

Værelsestip: Værelser med hav og have udsigt
  • Overnattede: januar 2014, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, Annette O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser