Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer kigger på dette hotel
Booking.com
141 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 20/05/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
141 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 21/05/21
FindHotel
176 $
124 $
Se tilbud
SPAR 52 $
Expedia.com141 $
Official Hotel176 $
eDreams141 $
Vis 20 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.856)
Filtrer anmeldelser
2.856 resultater
Medlemsvurdering
2.217
533
80
16
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.217
533
80
16
10
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.856 anmeldelser
Anmeldt d. 30. december 2018 fra mobile enheder

Er lige kommet hjem fra en uges ferie på madeira, på hotel porto mare. Porto mare er det smukkeste hotel, og også det aller reneste vi nogensinde har været på! Det har en skøn beliggenhed, med restauranter, supermarkeder, stranden, og meget mere lige inde for rækkevide. Bussen ind til buen køre lige foran hotellet og tager dig med cirka 5-7 min og så er du i byen med den smukkeste udsigt til havnen. Den smukkeste ferie nogensinde!

Dato for ophold: december 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, stempinemmely
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlexandreE471, Rooms Division Manager hos Porto Mare Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. januar 2019
Google Oversæt

Dear stempinemmely,

It is a great pleasure to read your words of appreciation, thank you for sharing it here. We are happy to hear that you made the most of your holiday and hope to welcome you back again in the future.

With best regards,

Alexandre Esnarriaga
Rooms Division Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. november 2018

Dejligt at komme tilbage igen, velkomst med gensynets glæde. Desværre var værelser med havudsigt udsolgt, men vi fik værelse med udsigt til den utrolig dejlige park som omkranser pool området.
Meget fine store værelser, med daglig rengøring, og det er bare i orden overalt. Restauranten serverer dejlige varieret morgenmad, og til aften flere lækkerier.
Fantastisk dejlig indendørs pool (2 stk.) som er opvarmet.

Dato for ophold: november 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Per S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AlexandreE471, Rooms Division Manager hos Porto Mare Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. december 2018
Google Oversæt

Dear Per S,

Thank you for taking the time to write your review following your recent visit to us. We are glad to hear you had a pleasant stay and look forward to welcoming you back in the future.

With best regards,

Alexandre Esnarriaga
Rooms Division Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. januar 2018 fra mobile enheder

Vi holdt Jul og nytår på hotellet, og det var en fantastisk oplevelse. Vi holdt 3 ugers ferie, og hotellet var en oplevelse uden videre, servicen er helt i top, maden er er rigtig god på de 3 restauranter de havde og værelserne er store og holdt meget rent, og så har de 2 varmtvands swimmingpools. Personalet er så søde og venlig. Kan absolut anbefales.

Dato for ophold: december 2017
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, bor273
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alexandre E, Rooms Division Assistan hos Porto Mare Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. januar 2018
Google Oversæt

Dear bor273,

We appreciate your kind feedback and are very pleased to hear that you had a fantastic experience staying with us. Thank you for your recommendation and we hope to have the opportunity to host you again in the near future!

With best regards,

Alexandre Esnarriaga
Rooms Division Assistan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. august 2017 fra mobile enheder

Super dejligt hotel, hvor der bare er styr på tingene.
Der er rent og pænt alle vegne, personalet er glade og imødekommende samtidig med de er diskrete.
Morgenmaden er uovertruffen, her er alt hvad man har lyst til.

Det bedste for os, var at hotellet var voksent, og at man kunne være "sig selv" på trods af mange gæster på et stort hotel.

Det er et hotel vi meget gerne vender tilbage til.

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jette A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnaTeresaMatos, Manager hos Porto Mare Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your comments and for choosing our hotel.

It was a pleasure to have you with us and we hope to see you again soon.

Ana Teresa Matos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. juli 2017

Vi havde bestilt et ophold her via Spies og fik som bestilt et værelse med havudsigt. Og værelset var på imponerende 50 velindrettede kvadratmeter med skrivebord og sofagruppe. Værelset havde egen overdækket balkon som gav mulighed for at nyde udsigten med lidt privatliv .

Betjeningen var helt i top - uanset hvad vi spurgte om fik vi et kompetent svar med det samme. Rengøringen var ligeledes i top uden nogen mangler.

En speciel ting var at der var arrangeret et privat bryllup den ene aften og derfor var der lukket for pool-restauranten og live musik. Så da vi kom hjem til værelset stod der et håndskrevet kort som undskyldte ulejligheden og en dejlig flaske rødvin - rigtig god stil!

Bestemt et sted der er værd at komme tilbage til!

Værelsestip: Værelse 2201 har en super beliggenhed med udsigt over hav og poolområde, men også tæt på live underholdning.
Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Knissen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnaTeresaMatos, Manager hos Porto Mare Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. september 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

We were very grateful for your feedback and for choosing the PortoBay group.
Your words confirm the dedication of the entire team and our desire to continue to satisfy our guests’ needs. We look forward to your next visit!

Thank you,
Ana Tereas Matos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser