Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Priceline
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.542)
Filtrer anmeldelser
1.542 resultater
Medlemsvurdering
590
683
192
55
22
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
590
683
192
55
22
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.542 anmeldelser
Anmeldt d. 18. marts 2020

Også igen i år tog vi turen til Madeira, og det dejlige hotel Four Views Monumental Lido. Receptionen er behjælpelig med alt, og rengørings personalet er altid flinke og smilende.
Morgenmads buffeten er som altid stor, og der er rigeligt at vælge imellem. Når et bord bliver ledigt, bliver der taget af bordet og dette gjort rent til de næste gæster. Hotellet er velegnet til kørestolsbruger, gangbesværede og personer med andre handicaps. Nede i receptionen var der sat håndsprit op, og ligeledes i morgenrestauranten. Fra hotellet er der en dejlig gåtur ind til hovedbyen Funchal. Lige over for hotellet er der busafgange nr.1 + 2 + 4 som går lige ind til byen eller hvis man hellere vil køre i taxa, holder disse også lige over for hotellet. ( prut gerne om prisen, hvis man tør ).

Værelsestip: fra 5 etage og op til 11 er med hav udsigt og trukket væk fra vejen.
Dato for ophold: marts 2020
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, strikmutter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Duarte F, Gestor de Relações com o Cliente hos Four Views Monumental, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. marts 2020
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for having the time to write about your stay.

We are more than happy that you are giving us a chance to welcome you again and again.

Thank you for the lovely comment regarding our hotel and for all the details regarding it.

It is comment like the one you wrote that makes us proud of working in hotel business.

We hope we can get the chance to welcome you again.

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. februar 2020 fra mobile enheder

fedt hotel, tæt på centrum, liv lige uden for døren. masser af indkøbsmuligheder, restauranter, bar, og hvad du ellers ønsker. meget venlig personale. dejlig swimmingpool og poolbar, med god mad.
morgen mad buffet er meget udstyret, der er noget til alle. altid frisk, og der kommer nyt ind hele tiden, vi havde værelse med udsigt over pool og havet, kan klart anbefales

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, 607jimj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
898duartef, Gestor de Relações com o Cliente hos Four Views Monumental, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. februar 2020
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for having the time to write about your stay. we are truly sorry that we have to answer you back in english as i´m not confortable with your mother languague hehe.

We are happy you had a good time and that you enjoy Madeira.

We also like to thank you for the kind words regarding the hotel facilities.

Thank you for sharing your words, and for choosing our hotel.

We look forward to welcome you again

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. januar 2020 fra mobile enheder

Vi rejser med Århus Charter og bor i super 2 værelses lejlighed nr 209 med udsigt til både havet og alt der rør sig på gaden. Vi elsker kombinationen da der er lidt af hver at se på fra balkonen når vi hviler vores ben efter længere gåture. Der er et herligt leben nedenfor på gaden i løbet af dagen og stille om natten. Hotellet ligger perfekt i forhold til at gå ind til Funchal eller modsatte vej langs strandpromenaden. Masser af gode restauranter og indkøbs muligheder inden for få minutters gang.
Næsten alt hvad hjertet begærer til morgen mad hvor der endda står en kok og laver omelet som du ønsker eller pandekager. Helt sikkert her vi vil bo igen hvis vi en dag skulle vende tilbage til Madeira.
Vh Peter og Brit

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 243brith
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Duarte F, Gestor de Relações com o Cliente hos Four Views Monumental, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. januar 2020
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for having the time to write about your stay.

We are happy you had a good time and that you enjoy Madeira.

We are also happy that you did enjoy our breakfast and that our chef is always there to help you .

Thank you for sharing your words, and for choosing our hotel.

We look forward to welcome you again

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. december 2019

Har været her på Madeira en uge og Madeira er en dejlig ø som jeg gerne besøger igen.
Maden på restauranterne er rigtig god, vi har ikke været ude for dårligt mad på Madeira.
Men opholdet på hotellet “Four view monumental” er ikke den fedeste oplevelse.
Blev opfordret til fra start at frasige os rengøres pga. Miljøet og få fratrukket et beløb på regningen når man går i hotellets bar.
Men når det de kalder rengøring kommer, så er det ikke særligt rent alligevel så man kan lige så godt undvære dette.
Dette hotel står som firestjernet hotel men mener bestemt at det lige er en stjerne for højt.
Personalet hilser dårligt på en når man kommer hjem fra byen, de anser stort set ikke en overhovedet, eller spørg til hvordan turene er gået.
Der er heller ikke særlig information ved ankomsten evt. mht. Vi har en bar og der en levende musik en gang imellem. Nej det hele skal man selv finde ud af.
På altanen er der ganske vist 2 stole og et bord, men det et ikke super fedt at side i. Kunne måske godt bruge en liggestol når man nu har dejlig sol på terrassen og så nogle bedre stole når nu det er et firestjernet hotel, menes der.
Der er larm fra biler på vejen da hotellet ligger i et område med gang i.
Det er ok, da man godt ved dette. Men mange af værelserne ligger lige op over restauranter så der lugter en del af Kina grill og så har man også kloak stank ind imellem.
Vi komme bestemt tilbage til øen, bare på et andet hotel. Har set trestjernet bedre en dette.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, MICHAELj1112234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Duarte F, Gestor de Relações com o Cliente hos Four Views Monumental, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. december 2019
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for having the time to write about your stay.

We are sorry if you did not felt that we are friendly enough, we will internally check what happened and improve our service.

Regarding the information we do have a tv with slide information in the reception area, we have in the rooms, in the restaurant, spa ,etc we also have flyers in a desk on the reception side with things for you to do and to see. Maybe you have miss it.

Thank you for choosing us.

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. april 2019

Et stort flot hotel med internet, fitness center og pool. Pæne og rene værelser med kaffe og te på og med altan, med en flot udsigt. Et stort morgenmad buffet. Der er trapper og elevator. Vi har boet der flere gange.

Dato for ophold: marts 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, GretheJ63
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Duarte F, Gestor de Relações com o Cliente hos Four Views Monumental, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2019
Google Oversæt

Obrigado,

That's thank you in Portuguese and we say "obrigado" for taking your time to comment on your recent Holiday at Four Views.

We are really happy that you did enjoy your time in our hotel

Thank you for sharing your thoughts with the world.

We hope we can get the chance to welcome you again

Best regards,

Duarte Ferreira
Guest Relations

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser