Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
85 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 21/05/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
80 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 20/05/21
Agoda.com
89 $
68 $
View deal
SPAR 21 $
Gratis afbestilling indtil d. 19/05/21
Expedia.com80 $
Priceline77 $
Hurb89 $
Vis 16 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (653)
Filtrer anmeldelser
653 resultater
Medlemsvurdering
256
303
80
9
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
256
303
80
9
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 653 anmeldelser
Anmeldt d. 23. april 2019

Hotellet ligger centralt i Funchal, kun få minutters gang til gode restauranter og Mercado og marina/Havn.
Værelserne er små og uden hvilestole. Der er dog en enkelt stol på værelset.
Rengøringen er god.
Receptionen er god og professionel.
Dørene til garderoben fungerede dårligt.
Der er mulighed for at tilkøbe parkeringsplads overfor hotellet.
Der er mulighed for at tilkøbe køleskab.
Restauranten er ikke noget at skrive hjem om, men billig.
Trods god service og rengøring er den overordnede karakter "Gennemsnitlig" med udgangspunkt i at hotellet er nedslit.

Værelsestip: Vælg værelse med terrasse mod gaden, men forvent ikke udsigt
Dato for ophold: april 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Volle1953
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. april 2019 fra mobile enheder

Dejligt roligt hotel i den gamle bydel. Man møder kun venlighed, og der er en skøn udsigt fra hotellets tag. Funchal er en meget smuk by, maden er virkelig god og vinen ligeså. Gå en tur i Santa Marie gade, og se de skønne malede døre, og parkerne er dejlige oaser midt i byen. Den botaniske have er ligeledes usædvanlig smuk, og et must når man besøger Funchal

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Dronninglund
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. januar 2019

Vi boede en uge på Do Carmo
Hotellet ligger meget centralt med kort afstand til havnepromenaden og centrum .
Værelserne er pæne og rengøringen er i top , håndklædeskift daglig
Morgenmaden er rigtig fin og alsidig , med div lunt .
Personalet er fantastisk venlige og hjælpsomme , altid med et smil
Kommer gerne igen

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Razzamanazz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. april 2018

Godt sted at bo, og meget centralt. Pænt og rent, smilende og hjælpsomt personale.
I gå-afstand til restauranter, butikker og markedshallerne . Tæt på havnepromenaden hvor der er såvel butikker som restauranter og boder der sælger oplevelser.
Kabelbanen op på toppen af bjerget og til botanisk have kan absolut anbefales

Dato for ophold: april 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, BeritR23
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. april 2018

Pænt velholdt hotel tæt på alting i Funchal.
Venligt imødekommende personale, god service med smit og hjælpsomhed.
God morgenmad med masser at vælge mellem.
God udsigt fra poolen over byens tage med frit syn til havnen.
Rengøring hver dag og den er i top.
Kan anbefales.

Værelsestip: Værelser fås med eller uden altan, altan er oftest mod gaden
Dato for ophold: april 2018
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Niels-Jørgen G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser